РЕЦЕПТА ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ НА РАКА

 

ТЕКСТЪТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

 

 

Всички болест се дължат на две причини- паразити и замърсители.

 

ДВЕ ЗЛИНИ СА В ОСНОВАТА НА БОЛЕСТИТЕ

Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на замърсители или паразити. Никога не съм считала липсата на физически упражнения, недостига на витамини, хормоналните нива или никвото и да е друго за първичен причинен фактор на болестите.  Така че очевидният път към доброто здраве е:

Проблем  Най-просто решение 
Паразити Лечение с електроника и билки
Замърсяване Избягването му

 

Думата „паразити“ се използва в два смисъла. Всичко, живеещо върху или във вас, но не просто като местообитание, а хранещо се от вас е паразит, независимо от големината си.

Понякога подразделят паразитите на големи (червеи), средно големи (амеби), малки — бактерии и най-малки — вируси. Твърде често терминът „паразит“ се използва за по-големите организми — от амеба нагоре. Аз използвам думата «паразит» и в двата смисъла.

Паразитните червеи се делят на кръгли и плоски. Кръглите червеи приличат на земните червеи, въпреки че могат да бъдат тънки като косъм (острици,) или микроскопично малки (като Trichinella). Плоските червеи приличат на пиявиците. Те имат приспособления за прикрепване — едни с главата като тениите, други със специално смукало като метилите.

Парзитните червеи преминават през няколко стадия на развитие, през които могат да изглеждат много различно от възрастните екземпляри.

Кръглите червеи като аскаридите (Азсапз), които са чести паразити на котките и кучетата, са най-прости. Яйцата им могат да бъдат погълнати при попадане в устата или поглъщане на нечистотии. От тях се излюпват малки ларви. Ларвите се придвижват към белите дробове. Опаразитеният човек ги изкашля и след това ги поглъща отново. Междувременно ларвите линеят няколко пъти. Накрая попадат в червата, където достигат зрялост и снасят яйца.

Плоските червеи, като например трематодите (метили) също имат сложно развитие, но попаднали веднъж в червата, те се превръщат във възрастни индивиди, които се прикрепват към червата с помоща на смукало. Тук те, бидейки в безопасност, започват да снасят яйца.

Метилите биват: човешки чревен, човешки чернодробен, овчи чернодробен и говежди панкреатичен. Това деление обаче не трябва да ви заблуждава. Всички те могат да бъдат намерени в човешкото тяло.

НАЙ-ЛОШИЯТ ПАРАЗИТ е  Фасколопсис Буски (Fasciolopsis buskii) – метилът (плосък червей), който намирам при всеки случай на рак, ХИВ инфекция, Алцхаймер, Болест на Крон, Сарком на Капоши, ендометриоза и при много хора, нямащи тези заболявания.

КАК В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ

Представете си, че сте изобретили устройство, което определя наличието на микотоксини (изключително токсични субстанции, произвеждани от плесените по храните) у хората. Какво ще си помислите, ако установите, че хората, страдащи от простуда, винаги имат поне един тип микотоксини? Ще си зададете ли въпроса: дали внезапното струпване на микотоксини е това, което води до развитие на простуда? Защо някои от членовете на едно семейство хващат простуда, а други не?

Какво ще си помислите, ако установите, че:

♦          Всеки раково болен носи човешки чревен метил в черния си дроб, а у никой друг този метил не се развива в черния дроб?

♦          Всеки диабетик носи говежди панкреатичен метил в задстомашната си жлеза и много малко други хора имат този метил в панкреаса си?

♦          Всеки, страдащ от болести, свързани с излагане на околната среда, е положителен за Fascio1а (овчи чернодробен метил) в черния си дроб?

♦          Всеки болен с астма е положителен за Аscaris в белите си дробове?

Какво ще си помислите, ако винаги откривате, че всеки мистериозно болен човек носи, без да подозира това, някакъв паразит или замърсител?

Свикнали сме да мислим, че диабетът се причинява от свръх консумация на захари, простудата — от вирус, който сме прихванали от някого, ракът — от въздействие на канцероген, депресията – от недостатъчно родителско внимание. Схващането за многопричииността на болестите е направило изучаването на медицина толкова трудно, че малцина се захващат с това. И всяка година към списъка на човешките болести се добавят нови синдроми.

Но тези диагнози се основават на описанието на това, което става в определено място на тялото. Това е все едно да наречеш ухапването от комар зад ухото с едно наименование, а на коляното- с друго.

След като сте разбрали за паразитните нешественици, криещи се в тялото ви, вие имате възможност да се освободите от тях по електронен път, използвайки Зепера. А след като сте открили замърсителите, заседнали във Вашите органи, вие трябва да спрете да ги ядете, дишате и ли носите. В отговор на това, вашето тяло оздравява, така, както заздравява ухапаното от комар място.

Убиването на паразитите и отстраняването на замърсителите представлява мощна терапевтична комбинация. Тя е толкова можна, че само за половин година Вие може да станете нов човек.

 

ЕЛЕКTРОЛЕЧЕНИЕ

За някакви си двадесет минути (три минути с шест различни честоти) цялото Ви семейство може да се избави от чревния метил. При раково болните универсалният маркер на рака — ортосфотирозин, може да изчезне от организма им само след колко часа благодарение на унищожаването на паразита. При „неизлечимите“ ХИВ инфекции вирусът също изчезва за няколко часа. Лабораторният тест за ХИВ се негативира! При повечето хора болката се облекчава веднага.

Всичко това става с моят електронен метод за настъпление срещу болестите, наречен “ЗЕПИНГ”. Същността му е в това, че въздействието върху «живите нашественици» на тяхната собствена честота в продължение на няколко минути води до прекъсване на тяхното излъчване. Те умират или стават необратимо увредени и биват отделени от организма с помощта на белите кръвни клетки.

Генерирането на положителни честоти чрез уреда „Зепер”е най-добрият начин да бъдат бързо унищожени патогенните организми. За това са необходими няколко третирания.

 

Необходими са три процедури, за да се убие всичко. Защо? Първият зепинг убива вирусите, бактериите и паразитите. Често обаче след няколко минути се появяват още бактерии и вируси (най-различни). Моето заключение бе, че те са били инфектирали паразитите и при смъртта на последните са се освободили. Вторият зепинг убива освободените вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси, които са били инфектирали бактериите и са се освободили при унищожаването им. След трети зепинг никога не съм открила дори след часове никакви вируси, бактерии или паразити.

Защо вирусът, намиращ се вътре в паразита, не загива при първия зепинг? Може би защото електричеството протича по външните контури на обектите. Тялото на паразита служи като защитен щит за вирусите. Именно поради това моите по-ранни опити с честотен генератор, които продължаваха с часове, водеха до частично или временно подобрение. При тези опити аз провеждах един, а не три сеанса. И това обяснява защо единичният сеанс с честотен генератор или зепер често предизвикваше у пациентите простуди!

Зепингът не убива организмите, скрити в органите, например във вътрешността на стомаха или червата. Електричеството се придвижва по протежение на техните стени, а не през съдържимото им.

Така че зепингът все още не е перфектен, но може да предизвика толкова забележимо облекчение, че всеки трябва да си купи такова устройство.

Не се подлагате на зепинг, ако сте бременна или имате кардиостимулатор.

 

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИТЕ С БИЛКИ

Вие непрeкъснато прихващате паразити! Те са навсякъде около вас! Получавате ги от други хора, от семейството си, от самите себе си, от домашните си любимци, от недобре термично обработени месо и млечни продукти.

Считам, че основен източник на чревен метил е кулинарно недостатъчно обработеното месо. След като се заразим по този начин, ние можем да предаваме метила на други хора чрез кръвта си, слюнката, спермата и кърмата, което значи — целуване по устата, секс, кърмене и отглеждане на децата.

Членовете на семейството почти винаги имат същия паразит. Ако един човек от семейството развие рак или ХИВ инфекция, другите вероятно също имат чревен метил. Затова те също трябва да се подложат на противопаразитната програма.

Плоски червеи, кръгли червеи, протозои и дори бакте и вируси се унищожават със забележителна лекота от комбинацията на зепинг и тази билкова програма. Ето защо тя не прилага само при рак, но и като общо лечение, което може помогне при почти всяко заболяване.

Нуждаете се от:

  1. Свръх силна тинктура от кора на черен орех
  2. Пелин
  3. Карамфил

Таблица за провеждане на билковата противопаразитна програма

(Зачерквайте дозите веднага след приемането им.)

  Свръх силна тинктура от ко­ра на черен орех Капсули пелин (200-300 мг) Капсули карамфил (500 мг)
1 Ден Капки веднъж дневно преди ядене Капсули веднъж дневно на гла­ден стомах (преди ядене) Капсули три пъ­ти дневно по вре­ме на ядене
1 1 1 1,1,1
2 2 1 2,2,2
3 3 2 3,3,3
4 4 2 3,3,3
5 5 3 3,3,3
6 2 чаени лъжички 3 3,3,3
7 Веднъж седмично 4 3,3,3
8   4 3,3,3
9   5 3,3,3
10   5 3,3,3
11   6 3
12   6 Веднъж седмично
13 2 чаени лъжички 7  
14   7  
15   7  
16   7  
17   Веднъж седмично  
18     3

След седемнадесетия ден вече не е необходимо да се спазва стриктна схема. Може да си изберете който и да е ден от седмицата и да взимате и трите билки.

Продължете с поддържащата противопаразитна програма:

Един път седмично се вземат трите билки по различни времена или едновременно:

1.         Свръх силна тинктура от кора на черен орех: 2 чаени

лъжички на гладно, например преди ядене.

2.         Капсули пелин (200-300 мг): 7 капсули наведнъж на гладно

3.         Капсули карамфил (500 мг): 3 капсули наведнъж на гладно

4.         Орнитин, ако е необходимо

Ако сте болни от рак в продължение на една година вземайте Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех по 2 чаени лъжички седмично, за да унищожите всички паразити и техните стадии, които прихващате от останалите членове на семейството, приятелите и домашните любимци.

Членовете на семейството и приятелите ви ще трябва да вземат от тази тинктура по 2 чаени лъжички през седмица, за да не ви реинфестират. Те могат да имат в червата си стадии на чревен метил, без да имат симптоми. Когато тези стадии се предават на човек, който е имал карцином обаче, те веднага се отправят към още ненапълно възстановения орган, където се настаняват и започват да се размножават.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

   Надявам се да сте стигнали до заключението, до което достигнах аз преди няколко години! Ние хората нямаме стотици различни болести и нарушения. Имаме само две! Неща, които или пропълзяват, или проникват в нас и токсини — неестествени химикали, които ние вдишваме или поглъщаме, без да знаем това. Живите неща са големи или малки: от червеите, които можем да видим с просто око, до микроскопичните бактерии, вируси и гъбички. Неживите неща са замърсителите във въздуха, храната, метала по зъбите и козметиката. Натрупването на много замърсители в организма ни пречи на унищожаването на нашествениците и освобождаването ни от тях. Така постепенно с възрастта или с развитието на някои заболявания, нашествениците взимат връх и ни побеждават. Не се отчайвайте, ако имате лупус, церебрална парализа, цироза или каквото и да е друго заболяване със сложно звучащо наименование. Всяка болест е израз на един и същ процес.

   Добрата новина е, че нашето тяло може да възстанови суверинитета си, като изхвърли негодниците. Ние можем да го подпомогнем, като го прочистим от замърсители. За щастие не се налага да извършваме цялата работа сами. Ние трябва само да помагаме. Нашето тяло притежава забележителна мощ да се справя само. Задачата става лесно изпълнима със свеждането на всички хронични болести до два проблема. Влошеното здраве може да се подобри и дори процесът на стареене може да се подложи на обратно развитие. Възвръщането на здравето ви е вашата награда за положените усилия.

   Благодарение на новите постижения в електрониката и технологията паразитните нашественици могат да изчезнат само с едно щракване на превключвателя. Предотвратяването на тяхното завръщане е по-голямо предизвикателство. Благодарение на тези постижения замърсителите също могат да бъдат открити и отстранени в рамките на няколко дни преди да настъпят трагични последици. Възможно е тяхното бързо отстраняване, дори да отмени произнесена смъртна присъда.

Могат да бъдат избегнати трагедии, свързани с хирургични интервенции, трансплантация на органи, радиация, химиотерапия, предозиране на лекарства и дори смъртни изходи. Спирането на болестта и връщането ви към човека със сияйно здраве, какъвто сте бил, може да се превърне в най-вълнуващото приключение на живота ви.

   Унищожаването на нашествениците е лесно — купуваш или си конструираш устройство, което да го и вземаш подходящите билки. Прочистването на зъбите е що нещо, което можете да контролирате, стига финансовите разходи да не са извън възможностите ви. Смяната на тичните препарати, с които сте свикнали с алтернативни замърсени продукти, изисква известни усилия, но не е непреодолимо. Значително по-трудно може да се окаже стването на околната ви среда. Ако се окаже, че не сте в тояние да прочистите въздуха, водата, мебелите, по-добре е да се изнесете от дома си. Преместете се в по-вословно жилище! Освободете се от всичко. Така както котката — взема малките си и ги пренася на безопасно място.      

 „