ОТХВЪРЛЯНЕ НА ОТГОВОРНОСТ

Отхвърляне на отговорност от страна на доктор Кларк

Бележка: Всички текстове в този сайт са извадки от книгите на доктор Хулда Кларк. Споменатото отдолу е опровержението на доктор Кларк.

„Твърденията и заключенията в тази книга са мои, и ако няма някакви други указания, те си остават само мои. Те се основават на моя научно-изследователска работа и изучаването на конкретни случаи при мои пациенти. Имайте предвид, обаче, че всеки човек е уникален и може да отговори по различен начин на лечебните методи, описани в тази книга. Ние препоръчваме дозировки, когато считаме това за правилно. Помнете, че ние всички сме различни и всяко ново лечение трябва да се прилага внимателно и разумно.

Лечебните методи, описани тук, нямат за цел да изместят или заменят  други форми на лечение на традиционната медицина. Моля, преди да решите да ги приложите, да се консултирате с лекуващия Ви лекар или друг здравен специалист.

На много места аз изтъквам наличието на замърсители в храната и други продукти. Тези замърсители са идентифицирани посредствум изобретен от мен прибор, известен като Синхрометър. В тази книга ще намерите пълни инструкции за построяването и използването му. Ето защо всеки би могъл да повтори описаните тестове и да се увери в истинността на получените данни.

Синхрометърът е по-точен и по-чувствителен от най-добрите прилагани понастоящем методи за изследване, но на този етап той дава само положителни или отрицателни резултати, а не и данни за количеството на замърсителя. Шансът за фалшиво положителни и фалшиво отрицателни резултати е около 5 % и може да се намали още при повторно извършване на теста.

От интерес на обществото е да узнае за наличието на сериозен замърсител дори в една единствена опаковка от един единствен продукт. В такива случай съветът, който непрекъснато давам, е- да не се използва никаква опаковка от този продукт. Моята цел е да предопредя обществото за риска, за да може то да се защити, а не да правя статистически достоверен анализ. Горещо се надявам производителите да започнат да използват електронната техника, описана в книгата, за да произвеждат по-чисти продукти от всякога.

(От „Лечение на всички болести”)

Отказване от отговорност от фирма „Доктор Биомастер” ООД:

Целта на този сайт е да запознаем читателя с дейността на един от най-известните натуропати в света- д-р Хулда Кларк. На 3-ти септември 2009 г. д-р Кларк напусна този свят и вече не е сред нас. Нейните открития, свързани с лечението на много заболявания- от най-леките до най-тежките са описани в книгите й. Ако решите да приложите методите й за лечение върху себе си или свои близки, нашият съвет е преди, а и по време на лечението, да се консултирате с лекар, запознат с методите на д-р Кларк.

С този текст нашата фирма се отказва от каквато и да е отговорност във връзка с прилагане на лечение по метода на д-р Кларк.