ОТЗИВИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА Д-р КЛАРК

1. Свидетелство за лечение на рак на мозъка и гърдата

Д-р Кларк

Научих за вашето лечение от леля ми, на която беше поставена диагноза рак на мозъка. Тя беше изпратена в къщи, за да може да организира и подреди работите си. Но, сега ракът си отиде благодарение на вашата настойка срещу паразити.

Благодаря ви за това, което сте направили, за да помогнете на толкова много хора. Моето семейство напълно ви подкрепя! Казваме на всички за вас и дори накарахме дамата от магазина за хранителни добавки в малкия ни град да приготвя настойката за всички. Тя преживя рак на гърдата преди много години и й бе направена двустранна мамектомия. Тя твърдо вярва, че билките са я поддържали жива в последните 9 години. Тя се отнася към вашите открития като към съкровище!

Още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ!

Б. Б.

2. Свидетелство за лечение на рак на гърдата

Преди няколко години прочетох първите две книги на д-р Кларк и след поредица от събития се озовах пред нея в Сан Диего, за да помогна на приятел да й направи интервю за радио програма. Срещнах Джеф (Кларк) и се разходих из магазина му и се срещнах с някои от нейните пациенти. Бях толкова впечатлена и развълнувана от това, че се върнах в тогавашния ми дом и представих книгите и работата й в Лейк Чарлс, Лос Анжелис. Област, в която между другото направих няколко двудневни семинара. Те имаха голям успех и помогнаха на много хора. (Областта Лейк Чарлс е една от най-замърсените в САЩ).

Оттогава съм билкар и работя върху докторат по природна медицина. Така че, без да иска д-р Кларк промени живота ми.

Март месец миналата година ми беше поставена диагноза рак на гърдата. Благодарение на д-р Кларк и Риин Кейс (ЕСИАК) сега нямам рак без да използвам лекарства или лъчетерапия.

Продължавам да помагам да хората, откакто се преместих в областта Мейкън, Джорджия и планирам да направя друг семинар за книгите на д-р Кларк.

Искрено ваша, Ф. Д. С.

3. Свидетелство за лечение на рак (вероятен рак на яйчниците и гърдата)

Използвах само запера, настойките за прочистване на бъбреците и черния дроб. Бях много учудена от резултатите. Споделяла съм го с други, които също се радват на ползите от  виждането, решимостта и саможертвите на д-р Кларк.

Когато днес погледнем назад в историята ще осъзнаем това, което преди не сме разбрали, защото сме гледали от прекалено близо, за да видим ясно. Ще бъде лесно да се разбере как многомилиардната индустрия свързана с медицината и лекарствата  е станала корумпиран бизнес, който тиранично причинява страданието на толкова много хора и изисква сляпа вяра от всички, на които е позволено да споделят богатството й. Историята ще осъди тези, на които хората са гласували доверие и които позволиха на нашата благословена система на управление да стане инструмент на тиранията вместо на справедливостта. Много глави ще се сведат от срам и жалост пред страданията на д-р Кларк. Може би те ще намерят смелост от нейния пример и това ще им помогне да преодолеят относителното невежество на времената, в които живеят. След това отново, може би ще се научат как да не стават оръжие на тиранията, заради примера на нашите избрани и назначени управляващи, които най-вероятно ще пожънат това, което сега сеят.

Откакто се разболях през 1995 и се възстанових през 1996, аз започнах нова кариера в областта на масажа и енергийните терапии и сега се наслаждавам на живота със съпруга си и 13-годишния ни син. Продължавам да използвам методите на д-р Кларк и съм имала голяма полза от събраните факти и знания, които тя е предоставила. Тя е дала толкова много на толкова много хора. Животът на тези, на които съм успяла да помогна по какъвто и да е начин, независимо дали го знаят или не, се дължи на д-р Кларк. Изпитвам голяма признателност. Даренията, които мога да дам на нуждаещите се, на училищни комитети, организации с идеална цел, на ученици с които работя, на програмите за обогатяване на ранните детски години, които съм създала, на скъпия ми син, на родителите, за които съм се грижила, биха били изгубени без работата на д-р Кларк.

Нека водите на нежната милост да облекчат страданията и грижите. Нека ръцете на справедливостта да държат здраво тираните и тези, които им служат. И нека искрените служители, на които сме гласували доверие да използват положението си, за да дадат истина и справедливост на нашата скъпа д-р Кларк. Благодаря ви, че споделихте тъжната вест за нейното арестуване. Очаквам скоро по-добри новини.

Най-искрено ваша, К. Л.

4. Свидетелство за лечение на рак на гърдата

Благодаря ви за вашия отговор. Сега мисля, че ще бъда наред. Както преди 9 години бях впечатлена от историята на Риин Кейс, сега съм дори още по-впечатлена от д-р Кларк, нейната работа, нейния дотолкова „неамерикански” начин да дава безплатно знания и информация като и пълните протоколи за лечението. Ще се опитам да бъда кратка.

Преди девет години ми беше поставена диагноза рак на гърдата. Претърпях туморна резекция, химиотерапия и лъчетерапия. По време на цялото лечение и почти година след това, приемах Есиак и Сънрайдър Алфа20Ц (китайски билков имуностимулатор, приеман като хранителна добавка), и мултивитамини.  През всичките тези години бях добре. През септември 2001 г., след като изкарах тежък грип, започнах да кашлям и до декември нямах никакво подобрение. Моят лекар опита с антибиотици, антихистамини и др. Нищо нямаше ефект.

Трима лекари УНГ настояваха, че имам гастроезофагеален рефлукс, а четвъртият каза, че ми няма нищо. Компютърната томография на белите дробове беше чиста, акупунктурата не помогна, хомеопатията не помогна, нищо не подейства. Започнах да усещам болки в кръста. По това време имах профилактичен преглед при онколога си, който направи рентгенова снимка на гръдния кош и тя беше нормална. Той каза, че кашлянето е резултат от алергия, а болката в кръста от ишиас, но ми даде направление за скенер на костите.

Скенерът показа „подозрителни” изменения, които наистина изглеждаха много зле. Лекарят веднага ми предписа аримидекс и зомета и каза, че имам метастази на костите. По това време намерих много добър масажен терапев от Русия, която беше на гости на приятели в Чикаго. Болките в гърба ми изчезнаха след две-три процедури и тя ми препоръча да опитам китайската гъба Кордицепс. Това наистина ми помогна да се отърва от кашлицата и до лятото бях добре, нямах кашлица или някакви проблеми. През цялото това време приемах кордицепс, Сънрайдър Лайфстрийм (хранителни добавки на билкова основа, които подпомагат кръвообращението), армидекс и зомета.

През януари 2004 ми беше направена първата компютърна диагностика, която показа наличие на всички възможни стафилококови, стрептококови бактерии, вируси и др. Лицето, което направи алтернативното изследване ми препоръча енгистол, траумил, инжекции с лимфокост на Хийл и прочистваща програма. Проблемът е, че в тази държава не можеш да си купиш инжекции без рецепта, а моят лекар никога не би ми дал.

Така че нямах избор. Продължих да приемам Кордицепс през цялото време и следващия преглед през юни показа много по-малко количество стафилококи, никакви стрептококи и паразити, които имаше при предишното изследване. Лекарят беше развълнуван и настоя да се направи прочистваща програма + лекарството на Хийл в таблетна форма. Тя ми показа книга за паразитите, публикувана в Русия, в която се споменава за работата на д-р Кларк, която е много уважавана от медицинската общност там. Едва след това намерих информация на английски и си поръчах „Лечение на всички болести“ и „Лечението на всички видове рак от библиотеката. Що се отнася до състоянието ми в момента, аз се чувствам добре, не изпитвам болка, изпълнена съм с живот и с със сигурност не  изглеждам като смъртно болен човек.

Още веднъж, Дейвид, благодаря ви за всичко, което правите,   Н. П.

5. РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ

ИНВАЗИВЕН РАК НА ГЪРДАТА

ДЕНТАЛНО ПРЕМАХВАНЕ НА АМАЛГАМА И ЗЪБИ СЪС ЗЛАТНИ ПЛОМБИ

ФИБРОМИАЛГИЯ

ИДЕОПАТИЧНА ПАРАЛИЗА НА ЛИЦЕВИЯ НЕРВ

БИПОЛЯРНО РАЗСТРОЙСТВО (МАНИЙНО-ДЕПРЕСИВНА ПСИХОЗА)

Аз съм средностатистически човек, пенсионерка от областната администрация на щата Калифорния, на 63 години съм, имам трима сина и съм в доста добро здравословно състояние. След като четири години здравето ми беше подкопавано от алергии, световъртеж, ревматоиден артрит, а преди около година и половина падна и бомбата, че диагнозата ми е инванзивен рак на гърдата.

Отчаяно търсих алтернатива на мастектомията, лъчетерапията и тамоксифена, което моят лекар от изследователския център Kaiser Permanente в Калифорния ми каза, че трябва да направя и което е стандартно за лекарите. По онова време не можах да намеря никой друг, който да ме лекува, така че ми направиха мастектомия.

И. следеше заради мен предаванията по радиото и телевизията, за да намери каквато и да е нова информация за рака.

Той откри д-р Дей и аз спазвах програмата й няколко месеца, в които се забелязваше подобрение, но след това откри д-р Кларк, когато тя гостува в шоуто на Тони Браун и аз веднага разбрах, че това е начинът за мен.

Веднага си закупих книгите и започнах програмата. Започнах с премахването на паразити, запирането, след това извадих всички зъби, които имаха пломба или коронка от амалгама или злато. След това открих Д., когото обичам и който ми помага с поръчките ми. Пиех чая за прочистване на бъбреците, който имаше невероятен резултат за мен. Не съм осъзнавала, че уринирането ми е толкова неправилно, докато не направих прочистването.

За първи път от години аз пея, докато върша задълженията си в кухнята! Правя запиране всеки ден и пия по 3 чаши озонирана вода.

Болката в хълбока, която изпитвах от години и която беше доста остра, беше първото, което си отиде. След това ушите, синусите и главата ми започнаха да се прочистват след изваждането на зъбите. Сега съм готова да направя прочистване на черния дроб и след това прочистване на пикочния мехур. Трябва да сменя и водопроводните тръби (от кадмий), за да излекувам високото си кръвно налягане, но срещам проблеми с местните закони за водопроводите. Все пак ще продължавам, защото си заслужава усилията.

Отслабнах 17 килограма в последната година и половина и сега тежа 74 килограма. Това не е вредна за здравето загуба на тегло, а такава, която стана постепенно и тялото ми изглежда и се чувства по-добре. Ще го постигна.

Моята зълва, която е на 63 години, изпитваше силни болки поне от 2 години и имаше поставена диагноза фибромиалгия и биполярно (манийно-депресивно) разстройство. Брат ми, съпругът й, също има биполярно разстройство и много силни болки в гърба от години. Претърпял е много операции на гърба, като последната включва т.нар. „титаниева стълба”, която поддържа долната част на гърба му.

БОЛКАТА беше голям проблем и за двамата и то до степен, в която често не можеха да се движат нормално.

Накарах ги да започнат с L-цистеин и озонирано масло. При нея веднага се появи много неприятен обрив по краката и ръцете. (Сега подозирам, че причината е, че когато паразитите умират, те отделят вирус, който предизвиква обрив). Спряхме това лечение.  Започнахме с по 3 чаши озонирана вода всеки ден. Започнахме с обвивки от черен орех, пелин и карамфил, но М. сякаш не можеше да спазва програмата.

След това, преди около седмица и половина тя започна да прави всекидневно запиране. Преди 5 дни болките й спряха (за първи път от години) и аз съм удивена от това. Имам предвид, че тя не можеше да прави нищо и съпругът й трябваше да върши всичко, когато болката й се появеше отново. Слагаха й по две епидурални упойки, за да спрат временно болката и приемаше болкоуспокояващи в почти опасни дози. Беше обмисляла идеята за самоубийство. Не мога да ви опиша каква радост изпитах, когато тя и съпругът й (моят брат) ми се обадиха на Коледа, за да ми кажат, че болката й е изчезнала. Аз извиках няколко пъти от щастие, не можех да спра силните викове на щастие!!

Много съм благодарна на д-р Кларк за нейната работа и за това, че споделя събраната от нея информация по такъв щедър начин. Надявам се един ден да мога да й благодаря лично.

Пет дни преди Коледа на снаха ми й беше поставена диагноза идеопатична парализа на лицевия нерв (парализа на Бел). Планирам да започнем с метода на д-р Кларк. Всичко, което зная как да направя за нея, са почистванията и се надявам да попадна на това, което ще позволи на очите й да се затварят, а парализата на лицето да си отиде. Би трябвало да става въпрос за паразити и замърсяващи околната среда вещества.  Ако имате друго решение, моля ви кажете ми. Тя е красива жена на 41 години, и като казвам красива имам предвид и вътрешно и външно. Ако някой има някакъв опит с парализата на Бел, моля да ми каже какво е направил, което е имало ефект.

Благодарна съм от цялото си сърце и същество, че Бог отговори на молитвите ми и днес сред децата му има по-малко болка, отколкото имаше вчера.

О, щастлив ден!!  Да благодарим на тези, които направиха това възможно.

С. А.

6. Свидетелство за лечение на рак

Инванзивен рак на гърдата

Открих бучка в гърдата си преди около 5 месеца.

За съжаление, аз съм една от онези хора, които много рядко ходят на лекар по какъвто и да е повод. Вярвам, че повечето болести могат да се излекуват с билки, ако имаме на разположение подходящите знания за тези неща.

Преди около месец на баща ми му беше поставена диагноза рак в четвърти стадий и един близък мой приятел ми каза за вашата книга „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”.

Купих си вашата книга и започнах да я чета. (Беше ми много трудно да я оставя на страни, защото всичко казано в нея просто има смисъл). Купих един екземпляр и на баща си. Тъй като той е скептичен към всичко ново, реши да следва „нормалните” начини за лечение на рак като химиотерапия и лъчетерапия.

Тъй като аз съм оптимист и привърженик на естественото, реших да опитам програмата за прочистване от паразити (тъй като никой освен съпруга ми не знаеше за бучката, която открих).  Открих настойката за прочистване от паразити в местния магазин за здравословни храни и започнах да я приемам преди около 2 седмици. Бях забравила за бучката, тъй като бях много разтревожена за баща ми и неговото заболяване.

Преди няколко дни проверявах гърдите си, докато си взимах вана. Като опипвах за „бучката”, изведнъж осъзнах, че я нямаше. Беше напълно изчезнала. Убедена съм, че вашата програма действа.

Следващата ми цел е да убедя баща си, че надеждата която търси, съществува.

Благодаря ви, д-р Кларк, че не се страхувате да споделите ИСТИНАТА за рака със света..

Д. Т. М.

7. Свидетелство за лечение на рак на гърдата

Съвсем наскоро се сдобих с компютър и открих, че мога да се свържа с хората, които най-много са подпомогнали подобряването на здравето ми.

„Лекът за всички видове рак ми беше дадена за четене от приятелка, която има хепатопатия. Опитах се по всякакъв начин да я убедя да изпробва методите, описани в книгата. Тя не пожела, но аз го направих.

Случиха се някои интересни неща, за които дори не бях мечтала. Например болката, която изпитвах  в областта на врата и раменете и за която очаквах, че ще е с мен през целия ми живот, защото шофирам поне по 65 000 км годишно, просто изчезна. Подутите ми стъпала, които ме боляха и превръщаха всяко едно пътуване до близкия хипермаркет и стоенето права, докато измия чиниите в истински кошмар, просто спряха да ме болят и да се подуват. Главоболията също останаха в миналото..

Всички малки подутини и възелчета под кожата на лицето и врата ми изчезнаха. Не си спомням кога за последно съм имала жлъчен пристъп, който да ме повали на земята, като болката минава отстрани до рамото, след като съм яла нещо, съдържащо масло или яйце. В гърдите ми имаше множество бучки и често изпитвах пронизваща болка. Макар че никога не съм си правила изследване, след като прочетох книгата, знаех, че ако не всичко това е рак, то би могло да стане. Направих списък на всички болки, които изпитвах и на всички симптоми, които имах. Те или вече са изчезнали или са почти изчезнали. А и още нещо, отслабнах с 23 килограма.

Бих искала лично да благодаря на Хулда. Често си мисля за нея.

Когато разбрах, че е била арестувана, знаех че ще стигне до върха. Аз и много мои приятели се молихме тя да триумфира след ареста и че всичко, което е имало за цел да причини зло ще се окаже за нейно добро.

Много съм благодарна за многото отговори на толкова много от тайните на живота. Чела съм много книги по тази тема и никога (макар, че съм изпробвала другите методи) не съм имала задоволителни резултати.

Благодаря, Хулда, че имаш желание да изразиш убежденията си на белия лист и да поемеш отговорността.

Благодаря още веднъж.
П. Х.

8. Свидетелство за лечение на рак

Бучка в гърдата

След като прочетох книгите на д-р Кларк „Лекът за всички видове рак“ и „Лечение на всички болести“, реших да си направя сама запер и да го изпробвам. Първоначално ми беше много трудно да повярвам, но първият ми опит да се справя с първите симптоми на настинка бяха много успешни, дори и с този прост, много евтин саморъчно направен запер. Съпругът ми, който първоначално беше скептично настроен, също го опита и имаше голям успех. Няколко месеца по-късно, ние направихме електронен запер. Използваме го редовно и не сме имали настинка от 3 години.

Благодарение на д-р Кларк аз се отървах от доброкачествена бучка в гърдата. След като прочетох в нейната книга, че тези бучки, често се причиняват от токсични метални отлагания и често могат да мутират в злокачествени тумори в по-късен етап, реших да приема хелаторни аминокиселини (по една таблетка L-цистеин и една таблетка L-хистидин всеки ден). След 3 седмици посещавайки лекаря си, си направих преглед и не можах да намеря нищо. Лекарят ми също провери – два пъти и за негова голяма изненада бучката беше изчезнала. И това само след три седмици.

Иначе не сме имали сериозни здравословни проблеми, но аз съм много благодарна на д-р Кларк: вече не страдам от настинки и грип и за разлика от много други хора зная, че не трябва да живея в страх от рак и болести. Също така съм виждала как много хора се подобряват след като просто направят нейното лечение на паразити и спазват нейните препоръки. Д-р Кларк трябва да бъде наградена и уважавана за това, което е направила за човешкия род.

Така че, в заключение едно голямо БЛАГОДАРЯ на д-р Хулда Кларк.

М. Т.

9. Свидетелство за лечение на рак на мозъка и белия дроб

Коментари, въпроси: С грижите си върнах здравето на майка ми, след като докторите се бяха предали. Тя имаше 4 тумора в мозъка, вторични от рак на белия дроб. През май 2005 г. й беше поставена диагноза рак на белия дроб. Бяха проведени 3 курса химиотерапия (един курс на всеки 3 седмици), след това 1 месец лечение с лъчетерапия,  аслед това още 3 курса химиотерапия, също така изпробвахме алтернативни терапии и добавки. Две седмици преди да получим потвърждение, че ракът на белия дроб е премахнат й беше поставена диагноза рак на мозъка в 4-ти стадий с метастази (юли 2006)- една метастаза в предния десен лоб, една отстрани (над ухото) в десния лоб, една в левия лоб (на нивото на ухото), те бяха с размер на монета от 5 цента, една на тила, близо до малкия мозък, с големината на малка слива..

Тя претърпя пълен курс лъчетерапия на мозъка и 7 седмици след като отиде на скенер, за да разбере какво се случва те всички бяха увеличили значително размера си.

Когато докторите казаха на мама, че няма да има повече лъчетерапия и не и предложиха други клинични изследвания, тя се срина напълно само за 2 седмици, не можеше да ходи без чужда помощ, отслабна с 10 килограма (стана около 40-45 кг), започна да спи много, нямаше енергия, кожата й пожълтя и се появиха тъмни кръгове около очите. Започна да има проблеми с думите и изричането им и умственото й състояние беше като за отделението за психично болни!! След това ми каза, че умира!!

Около една седмица преди да ми каже тов, ни бяха дали книгата “Лечението на всички напреднали форми на рак’, затова този ден се опитах да събера колкото е възможно повече от добавките.

Ние използвахме 21 дневната програма, от която вече 21 дни изтекоха преди около 2 или 3 седмици и оттогава повтарям дни 8 и 9.

Успях да се сдобия с озонатор и някои от добавките като препарат от тироидна жлеза, алфа липоева киселина, глутаминова киселина, корен от хортензия, матайон и някой други, които не успях да открия в Австралия. Забелязвам значително подобрение в последните няколко месеца, сега тя ходи сама, има повече енергия, помага в домакинството и прави кратки разходки сутрин. Тя все още се бори на умствено ниво с демоните на рака, но като цяло има значително подобрение.
Аз самата съм виждала количеството паразити, които се премахват  с клизмите, а нейните тумори сякаш се отварят един по един, защото има поток от паразити няколко дни, след това са малко за около 7-10 дни и след това отново има поток от паразити.

Ние сме направили само един кръвен тест (ще направим още един тази седмица), всички стойности бяха на нормално ниво, освен белите кръвни телца, които си седяха на стойност 1.0 !! Това беше много плашещо.!!

Въпросите ми са следните:  Трябва ли да закупя тези продукти от САЩ? Или просто да закупя цялата 21 дневна програма по интернет? Нелегално ли е да се внесат в Австралия? И дали сумата дадена в уебсайта е в  американски или австралийски долари ?

Също така, бих искала да зная каква е процедурата, за да се постъпи в клиниката на д-р Кларк, трябва да направим само резервация ли? Или има период, който трябва да се изчака и с кого да се свържа, за да получа повече информация? Ние действаме на сляпо що се отнася до медицинската подкрепа и мама и аз наистина бихме искали да посетим клиниката. Дори и да не е за лечение, тогава само за консултация, за да се уверим, че сме на прав път.!!

Всякаква информация, която можете да ни предоставите ще е от голяма полза.

Поздрави!!

Дж.

10. Свидетелство за лечение на рак на гърдата

До: Всеки на когото му пука достатъчно, за да сподели тази информация с някого, който има рак.

Първата цитонамазка през  1995 показа среднотежка дисплазия (пред-раково състояние на клетките). Докторът ми препоръча да направя и аз си направих крио лечение (замразяване на клектки) скоро след това.
Нещата изглеждаха добре докато не отидох за друга цитонамазка по рано тази година и лекарят ми се обади да ми каже, че резултатите са дошли и показват „карцинома ин ситу“ което е рак на шийката на матката „на мястото“. Той ми предложи изрязване със специална метална бримка с ток на „лошите” участъци. Когато започна процедурата, той веднага я спря и ми каза, че ракът е отишъл нагоре в шийката на матката и че тази област не може да се достигне без да се направи оперативно изрязване на коничен участък с преканцерозни клетки от маточната шийка. Накратко, няколко седмици преди да дойде деня на насрочената операция, една книга на практика попадна неочаквано в ръцете ми и тази книга буквално спаси живота ми. Книгата се нарича „Лечението на всички видове рак“ от д-р Хулда Регер Кларк. Нямах желание да легна под ножа и да стана част от въртележката на рака, така че реших да изпробвам нейната програма, която се базира на множество документирани случаи на ИЗЛЕКУВАНЕ на рака а не просто на  „ремисия“ след като е била използвана нейната програма.

След като следвах три седмици програмата (изобщо не беше трудно да я спазвам), аз запазих час за друга цитонамазка и само заради собственото ми спокойствие отидох при друг гинеколог и НЕ му казах за състоянието си – казах че отивам само за редовната профилактична цитонамазка. Бях забелязала, между другото, пълното изчезване на всички болестни симптоми след като спазвах 12-14 дни програмата на г-жа Кларк, затова бях уверена, че НЕЩО положително се случва в тялото ми. Резултатите от цитонамазката дойдоха ГРУПА AНАПЪЛНО НОРМАЛНИ!!!!! Нямаше никакви следи за аномалия. Аз бях изумена, тъй като бях много скептична да пробвам нещо сама, което не е това, което „докторите” казват – ПОСТОЯННИТЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ от останалите, които никога не поставят под съмнение НИЩО, което е свързано с официалната медицина. Всъщност очаквах само да имам подобрение, но АЗ БЯХ ИЗЛЕКУВАНА. Вече нямам рак. Моля ви споделете заглавието на тази книга на ВСЕКИ, който познавате. Тя не пречи на традиционните методи на лечение, но сега имам достатъчно увереност, за да я използвам отново, ако е необходимо (вместо операция, химиотерапия или ???).

Хей, алтернативата обикновено е смърт или много тежко заболяване и дискомфорт и след това смърт. МОЛЯ ви опитайте този начин. Лесно е да се направи и след като прочетете нейната книга „светлината ще се разпростре” по отношение на нейните обяснения за причините за рака. Има толкова много смисъл в това, което пише и да се държи в тайна е ужасна грешка, но се страхувам, че точно това ще стане, тъй като това е ОТГОВОРЪТ.

Ще се радвам да поддържам кореспонденция по имейл със всеки един, който има въпроси. Аз не съм лекар (очевидно), но ще се радвам да ви кажа, каквото мога.

Благодаря ви д-р Кларк, с цялото си сърце.

Т.К.

11.Свидетелство за лечение на рак на дебелото черво

Преди две и половина години леля ми се обади, за да каже, че чичо ми е много зле и вероятно ще почине до седмица или две. Току що бе претърпял операция за отстраняване на тумор от дебелото черво. За съжаление, държавното медицинско обслужване тук в Нова Зеландия, се нарича доста обезкуражително „здравна система” по системата на бавачката: Умри-докато-чакаш. (Бавачка се отнася за държавата, която контролира живота ни в прекалено голяма степен.)

Лекарят на чичо ми беше писал до онкологичното отделение на една болница, за да уреди посещение и му бяха казали, че ще може да отиде след 3 месеца. Но отне 6 месеца, защото болницата някак си загуби писмото на лекаря и чичо ми трябваше да отиде в дъното на списъка. Ние имаме хиляди списъци на чакащите, които доста приличат на опашките за храна в съветска Русия или опашките след Втората световна война, когато английското правителство контролираше доставките на храна във Великобритания.  Хората, които чакат тук го правят търпеливо у дома, така че не са видими за обществеността. Благодаря на Бог, че доставките на храна още не са национализирани.

Както и да е, тъй като леля ми беше подозирала наличието на рак, тя вече беше сменила хранителния му режим и започна да му прилага терапията на Герсон след операцията. Когато разбрах за това им изпратих „Лечение на всички болести” и един  Запер. Туморът беше перфорирал червата, преминал през перитонеума и беше отишъл в гръбначния стълб. Перитонеума беше с дренаж, тъй като беше пълен с гной. Ракът в гръбначния стълб беше определен като невъзможен за опериране и чичо ми беше изпратен у дома, но му беше предложено легло и морфин за няколко седмици. Смятаха го за прекалено болен за химиотерапия. Тъй като той я беше проучил сам преди това, така или иначе щеше да откаже заради нивото на успех от 10%. Както той каза, това не е ниво на успех, това е 90% ниво на неуспех.

Тъй като му правеха клизми с кафе, той много лесно можеше да види резултатите от запирането. Макар че, току що му бе направена операция на червата, като се предполага, че те са прочистени преди това, той беше изумен от голямото количество паразити, които се виждаха. След 13 месеца нямаше и следа от рака.

Сега той върви всеки ден, тренира в гимнастическия салон 3 дни от седмицата, работи в градината и коси моравите, плува и играе на кегли, но все още не иска да отиде до банята без придружител. Така и не му потрябва нито морфина, нито леглото в болницата, които предложи държавата – бавачка. Той е на 67 години.

12.Свидетелство за лечение на рак на дебелото черво

Имах  рак на деблелото черво и се лекувах по начина, предложен в книгата „Лечение на всички болести“ на д-р Хулда Кларк.

Накратко резултатите, които постигнах с книгата на д-р Кларк спасиха живота ми. Следвах прочистването от паразити и сега съм на поддържащата програма, направих си прочистване на бъбреците и си направих 3 прочиствания на черния дроб за една година.

Следвах нейните съвети, както и други естествени методи на лечение и до сега съм все още тук. След като ми направиха операция, за да отстранят тумор с размер 8 сантиметра (подробностите са прекалено дълги за обяснение) от дебелото ми черво аз отказах химиотерапията и оттогава имам отлични резултати от изследванията.

Поздравявам Хулда Кларк всеки път, когато чуя името й. Нито един мрачен пророк не може да ми даде причина да спра да поддържам тази велика начетена дама. Поздрави.

М. Г.

13.Свидетелство за лечение на рак

КОЖЕН Т-КЛЕТЪЧЕН ЛИМФОМ

На 8 октомври, 1998, на 55 годишна възраст ми беше поставена диагноза кожен Т-клетъчен лимфом. Дадоха ми няколко месеца живот. Взеха ми костен мозък и направиха компютърна томография четири дена по-късно, което съвпадна с началото на химиотерапията. Седмица по-късно резултатите от томографията и пробата от костния мозък дадоха по-обещаваща прогноза – аз можеше да живея още пет години. Последваха пет месеца химиотерапия.

В края на химиотерапията (февруари), моят онколог и аз бяхме доволни от резултатите. Химиотерапията приключи! Той щеше да ме види отново след три месеца.

За съжаление, в средата на април лимфомът се върна. Най-големият тумор беше премахнат, но израснаха още два. Лекарите смятаха, че нито химиотерапията, нито операцията ще имат ефект затова опитаха с лъчетерапия. В Канада има период на изчакване преди да се опита лъчетерапия, така че беше насрочена за юли.

Бях ужасена от лъчетерапията и реших да следвам книгата на Хулда Кларк „Лекът за всички видове рак”, която си купих по време на химиотерапията. Започнах с чая за всекидневно прочистване на бъбреците и след това използвах прочистващото средство за паразити, спазвах режима в книгата й. Три седмици по-късно, туморите бяха изчезнали!

На 7 юли се срещнах с радиолога, тъй като имах час за консултация. Той ме прегледа и каза: „Ти нямаш нужда от лъчетерапия, изглеждаш чудесно.” Също така потвърди, че лъчетерапията, която е „лечение на място” няма да унищожи всички ракови клетки, а само определени тумори. Беше много заинтересован от прочистващите средства, които вземах и проучи съставките, докато бях в болницата. Заключението му беше, че не ми вредят по никакъв начин. Всъщност пелина е познат в медицинските кръгове като билка убиваща туморите и каза, че ще изпрати доклад на моя онколог. Радиологът препоръча изследване на бъбреците, за да се увери, че прочистващото средство не е токсично за тях, но според него дозата била прекалено малка, за да е токсична.

На 9 август аз се видях с онколога си и след като направи няколко изследвания на кръвта и бъбреците, ми каза, че не е необходимо да го посещавам отново и че можеше да очаквам да имам „нормална продължителност на живота”. Аз бях добре! Заедно решихме да правя профилактични прегледи на всеки 3 месеца като предпазна мярка. Интересно е, че като му показах бутилката от средството за прочистване от паразити, той каза че съм вторият му пациент, който му показва средството за прочистване. Другият пациент имал левкемия и се справял толкова добре, колкото и аз.

На 2 октомври, се върнах от двуседмично пътуване, ходене и изследване на канадските Скалисти планини. Чувствам се прекрасно благодарение на Хулда Кларк.

Разбирам, че мненията могат да бъдат „колкото си щеш”, но след като ми беше поставена диагнозата, от която всички се страхуваме – рак, аз реших в началото на диагнозата, че трябва да поема контрола над лечението си и да изпробвам всички възможности – да умра никога не е влизало в плановете ми. Какво можех да загубя – нищо, а можех да спечеля живота си. Двете ми дъщери смятаха, че съм луда да правя прочистването, но сега го подкрепят с цялото си сърце.

Много от нас приемат прочистващите средства и се справят добре, особено някои, които са се отказали от всички „общоприети медицински” начини на лечение (химиотерапия и лъчетерапия). Смятам, че дължа живота си на средството за прочистване от паразити на Хулда Кларк.

Искрено ваша,

К. Т.

14. Свидетелство за лечение на рак в черен дроб, далак, панкреас и запер

Аз използвам запера и постигнах чудесни резултати.

Сега започнах да ги популяризирам/ продавам. Мисля, че ТЕ СА ЧУДЕСНО ИЗОБРЕТЕНИЕ и като д-р Кларк се интересувам от излекуването, а не от каквото се пробутва на хората в името на традиционната медицина (Традиционна търговия ООД!)

Аз съм сестра и съм учила по Естествена медицина – сложната „Клинична хомеопатия”, книгата на Д-р Шуслер Биохимична медицинска система и основите на Билковата медицина.

С което и да е или с комбинация от тези лечения, заедно с редовната употреба на ЗАПЕР, се лекуват без съмнение дори и най-сериозните симптоми.

Моят рак в черния дроб, далака, панкреаса ( който беше станал системен заради грешно поставени диагнози) сега е излекуван и моята история е потвърждение на гореизложените лечения.

Пожелавам на д-р Кларк да продължава да има успех. В уебсайта й се споменава Крит?
Тя има ли клиника там?

С най-добри пожелания

К. Дж.

15. Свидетелство за лечение на рак на ЧЕРНИЯ ДРОБ

Сега имам добри резултати от използването на запера!!

Мой познат има МНОГО ТЕЖЪК рак на черния дроб. Голямо разрастване в черния дроб и много метастази на различни места. Сега е правил запиране от около 3 месеца и растежа е СПРЯЛ. Стойностите от изследванията на черния дроб са по-добри от когато и да е било!!! Страхотно!

С уважение,
Т.П.

16. Свидетелство за лечение на рак възелче в белия дроб

Благодаря ви за възможността. Иска ми се да можех да дам повече пари за каузата. Може би за в бъдеще ще мога да давам повече. Тъй като здравословното ми състояние продължава да се подобрява, възможностите да получавам по-добро заплащане също ще се подобрят.

Само искам да добавя, че д-р Хулда Кларк ми спаси живота. Бях много болна, прочетох нейните книги и се подложих на програмата срещу паразити напр. билки  запиране и махане на пломбите с амалгама. Сега отново имам живот. Помогнала съм на поне 2 души, на които бе поставена диагноза рак. Те също са живи и са добре.

Предхирургична проверка доведе до откритието, че има възелче в белия ми дроб. Тъй като това показва, че ракът е някъде в тялото, започнаха да търсят рака. Междувременно аз започнах да правя прочистването от паразити на д-р Кларк.

Направиха ми друг рентгенов преглед 6 месеца след първия. Не се откри РАЗРАСТВАНЕ. Шест месеца по-късно при друг рентгенов преглед откриха, че възелчето се е смалило. Препоръчаха ми компютърна томография, но аз отказах. (Защо трябва да се подлагам на това?) След още 6 месеца, рентгена показа, че НЯМА възелче. Направиха ми втори рентген, заради възможна „грешка”. Не намериха възелче..

Обяснението им беше „първите 3 рентгенови прегледа трябва да са били грешни„. Очевидно, аз успях да унищожа този рак преди да може да бъде открит от традиционната медицина. Последния рентген беше през 1997 и не смятам, че е необходимо да казвам, че продължавам да приемам средството против паразити и да ‘запирам и до момента. Ще продължа да го правя и занапред. БЛАГОДАРЯ ВИ, д-р Кларк!

Сърдечни благопожелания,

М. Дж.

17. Свидетелство за лечение на рак лимфом

Скъпа д-р Хулда Кларк,

Благодаря ви за тази прекрасна книга, майка ми беше излекувана след като прочете книгата и по собствено желание започна да приема карамфилът и всичко останало.

На майка ми й беше поставена диагноза лимфом/форма на рак през август 2000, а започна да приема карамфила от 24 октомври, 2000, когато беше в IV-ти стадий и й оставаха шест месеца живот. Благодарна съм на бог за вашите знания и за тази прекрасна книга. Благодарим ви много, много с цялото си сърце.

Д-р Кларк, нека бог да ви благослови и да ви пази, вие сте една наистина чудесна жена и бог ви е изпратил при много хора с тази книга. На 15 декември, 2000, майка ми отиде до Гейнсвил, за да разчетат трите магнитни томографии, лекарите нямат думи, все още я карат да си прави томографии, защото рака изчезна, не е там. Толкова много се молих за това.

Благодаря ви, д-р Кларк за всичко и се моля бог да е вас, каквото и да правите. ЛГЛ, Майка ми беше излекувана по собствено желание като прочете вашата книга. Благодаря ви, че ми върнахте най-скъпия за мен подарък – моята майка..

Обичаме ви,
с обич, М. Л. Б.

P.S.: Казала съм всичко, което знам и разпространявам информацията за опита на майка ми, казвам на всички, с които общувам за вашата книга и те ми казват, че ще си я вземат.

18. РАК НА ПРОСТАТАТА В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ

Дейвид,

Аз говорих със семейство Легайдърс и те ще са щастливи, ако прочетете/ или публикувате тяхната история. Ще се опитам да я приложа в този имейл. Включена е цялата история без последната страница, на която е дадена таблица с витамините, които са приемали. Ако успея да я намеря ще я сканирам и ще ви я пратя, ако ви интересува. Моля ви да ме информирате за това. Също така ще ви изпратя и моето леко редактирано писмо, както обещах в предишното си съобщение.

Моето пътешествие към доброто здравословно състояние – Една история за рак на простата

от Хенри Легайдер

май 1999

Когато един мъж е живял седемдесет години, обичайно може да очаква да има някакви проблеми с простатата.  Чел съм много за това и слушах много истории от приятелите, с които играем голф, но някак си никога не ми е хрумвало, че това може да се случи с мен.

Бях прекалено зает за това.

Аз съм на 73 години, пенсиониран предприемач в областта на ел. инсталациите, живея в Клагари, Канада шест месеца в годината и също така имам къща в Сън Лейкс, Аризона, близо до Финикс, където със съпругата ми прекарваме другите шест месеца от годината от октовмри до април. Играя голф през ден. Имаме три големи деца и най-накрая се пенсионирахме.

Дори като се вземе историята на заболяванията ми язвен колит от девет години и ми направиха джоб на Кок след направена илиостомия, винаги съм имал добро здраве и виждането ми за живота винаги е било много позитивно.

Ето я моята история

Март ‘94 – Посещение при семейния ми лекар д-р Лей Морис, за годишен профилактичен преглед   ниво на простатния специфичен антиген P.S.A – 8.

Март ’95 – постепенно потока на урината ми забави скоростта си –

Урологът д-р Л. нареди да се направи P.S.A..тест (за простатния специфичен антиген – кръвен тест), а след това и биопсия – негативен резултат за рак, ни нивото на P.S.A.  е 20.5.

Април ‘96 – Задържане на потока на урината – много болезнено – спешно отделение на болницата.  Седмица по късно ме приеха в болница. Нивото на P.S.A. се вдигна с още 50 пункта, и сега е 70 ,така че д-р Л. ми направи T.U.R.P. (трансуретрална резекция на Простатата) наричана от хората„изрязване”. Получих инфекция и затова се възстанових бавно.

Не бяха открити ракови клетки.

Април ‘97 – Резултатите от ежегодния P.S.A. тест са 70, направена биопсия, негативна.

През цялото време питах д-р Л. за високите стойности на P.S.A.. Той винаги изглеждаше раздразнен и ми казваше, че чета прекалено много и че нивото на P.S.A. няма чак такова значение – той бил виждал много по-високи нива на P.S.A. без да има ракови клетки.

Моята дъщеря Шари ми подари книгата, “Решение на проблемите с простатата”,  на д-р Мартин Гелбърд за коледа през. Ние научихме много повече от тази книга, отколкото от трима доктори взети заедно. Също така започнах режима за прием на витамини против рак, както препоръчва д-р Балч в книгата си “Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки”.

Септември. ‘97 – Помолих за резултатите от P.S.A. теста преди да напуснем Канада за шест месеца. Стойностите бяха достигнали до 85 и резултатът от биопсията беше позитивен. Най-накрая д-р Л. показа някаква загриженост. До този момент бях ходил до Онкологичната клиника Бейкър за рентген, микроскопски изследвания, ядрено магнитен резонанс и най-накрая за компютърна томография, за да се засече рак на костите. Имах артрит в гърба си, така че това не беше окончателно.

Според системата на Глийсън за определяне на стадия на рака на простата се дава най-високата стойност да е 5 + 5 = 10 обща сума.  Моят резултат беше 4 + 4 = 8 обща сума.

Октомври 29, ‘97 – деня на бедствието – Консултация с д-р А., онколог, при което молбата му беше „доведете съпругата си”.

Така че, ние решихме, че може би ми остават още десет години живот. Той ми каза, че имам рак в последен стадий и че е сигурен на 100% че е направил метастази в гръбначния ми стълб, стадий D-2(четвърти стадий).

Прогнозата беше, че ще живея от шест месеца до две или може би три години. Ние останахме зашеметени и безмълвни. Той ни посъветва да отидем на вече резервирания круиз за 50-тата годишнина от сватбата ни, да му се насладим напълно, да го изживеем напълно, да го направим. Предписа ми антиандогенни хапчета Ципротон и ми каза да си взема концентриран тиленол с мен, защото ще ми трябва на кораба, когато болките започнат.

Съпругата ми Ани го попита кога трябва да го посетим отново и той отговори „не е необходимо”. Но все пак, д-р А. каза, че когато болките от туморите в костите станат нетърпими те щели да използват лъчетерапия, за да се опитат да спрат болката. И след това ни каза довиждане. Цялата консултация продължи 15 минути. Не мога да си спомня как съм шофирал до вкъщи.

Януари 7, ‘98 – Ние предприехме круиза си из Карибите, въоръжени с голяма кутия витамини. Оставих Ципротона в къщи – защо ли? Защото не може да се консумира алкохол с него, а аз съм французин и съм свикнал да пия вино. Ние прекарахме 12 прекрасни дни на Лодката на любовта, като се забавлявахме, танцувахме, обикаляхме, пиехме шампанско всеки ден – прекрасни спомени.

Януари 23, ‘98 – P.S.A. тест след круиза – спадане с 30 пункта.  Помолих да ми се насрочи час за орхиектомия (отстраняване на тестисите) след като се върнах от круиза. Тази операция драстично спира производството на мъжкия хормон тестостерон, като забавя растежа на тумора.

Януари 29, ‘98 – Орхиектомия, операцията е направена от д-р Л., друг P.S.A. тест две седмици по-късно, спадане с още 35 пункта.  Аз си намерих нов, загрижен уролог, д-р У. и никога повече не отидох при д-р Л.

Февруари 17, ‘98 – Заминах за Аризона. Имах време да си помисля какви промени трябва да направя в живота си, за да го удължа.

Какъв късмет имахме да живеем срещу един много загрижен приятел и съсед Шърли Барнс.

Тя беше следила развитието на рака, чрез информацията, която й давахме от Канада и беше търсила решения чрез интернет и с помощта на брат си в Прескот, Аризона. Тя ни водеше с нейните книги за естествено лечение и след това ни даде книгата на д-р Хулда Кларк за премахване на паразитите, и т.н, с нейния ЗАПЕР. Шърли ми зае нейния запер и ме води през режима, описан в книгата на д-р Кларк. Аз правих запиране всеки ден.

Октомври ‘98 – Годишен профилактичен преглед при семейния ни лекар д-р Лей Морис. Това е човек, които заслужава да се нарече „доктор” (на латински означава „учител”). Той беше човека към който се обръщах, когато губих търпение. Той ни обясняваше всичко спокойно и загрижено. Този млад мъж беше на моя страна в битката с рака. Също така той препоръча д-р У. като алтернативен избор за уролог. Ниво на P.S.A. 2.7.

Промените, които направих в живота си са следните:

1.  Промени в начина ми на живот и хранителния режим

2.  Витамините, които са предложени в книгите за естествено лечение.

3.  Електромагнитен ЗАПЕР и билките за прочистване на паразити, описани в книгата на Хулда Кларк.

Следват книгите, които прочетох и инструкциите за тези терапии. Най-сетне чувствам, че имам истински контрол. Аз съм капитан на своя кораб!

Промяна в начина на живот, хранителния режим, витамини

Първата стъпка беше да прочистя организма си от токсините. Направих това с противоракова аскорбинова промивка, както е описана в “Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки”, на д-р Джеймс Балч, страница 539.  Но тъй като прочетох книгата на Нормън казънс приемах огромни дози кристали вит.С в плодови сокове или лимонада.

През първата седмица приемах:

24,000 мг (или 24грама) кристали вит.С

плюс таблетка от 500 мг вит.С на всеки два часа,

като общото количество бе   27 грама на  всеки 24 часа.

След това намалих приема на вит. С седмица след седмица

до  октомври 1998, когато започнах да приемам :

4,000 мг (4 грама) всеки ден, в сок

Тази първа седмица не беше лесно да се направи терапията, трябва да си стоиш у дома и моята жена (пазител) ме следваше из къщата, двора и гаража в продължение на месец и ме караше да пия течността. Сигурен съм, че успях да приема толкова голямо количество вит. С беше, че ми беше направена илеостомия, така че единствената диария, която имах беше постоянното изпразване на джоба.

Имаше специален бонус към всичкия този вит С. Моите разширени варикозни вени, като тъмни зърна грозде се скриха, а болките в краката ми изчезнаха. Изглежда съм прочистил артериите си. Какъв бонус!

Също така приемах с шепи витамини сутрин, обед и вечер. Книгата на Блач казва какво да ядеш и какво да избягваш. Макар, че никога не сме били хора, които ядат само полуфабрикати, съпругата ми започна сериозна програма за ДОМАШНО готвене – без хранителни добавки. Питателни естествени храни и домашно приготвени супи всеки ден. Ние много рядко ядяхме навън. Хубаво е, че Ани обича да готви. Сега се почивам повече, забавям темпото, чета книги за позитивното мислене и изживявам всеки ден сам по себе си.

ЗАПЕРЪТ – Това е електронно устройство, създадено от д-р Х.Р.Кларк, за да убива паразитите в тялото с променливо електрическо напрежение. Как да се направи или закупи това устройство е описано в книгата й „Лечение на всички болести”, страници 19 – 28. Този режим заедно с аскорбиновата промивка с вит.С, ми помогнаха много повече от всичко друго да се насладя на връщането към прекрасно здравословно състояние. Също така все още приемам билките (пелин, карамфил и тинктура от черни орехи), препоръчани в книгата на д-р Кларк, за да мога да убия паразитите във всички стадии на развитие в храносмилателния тракт, където запера не може да достигне.

Тя определя паразитите като всичко, което живее в и от твоето тяло, което не е част от него – това включва всичко, от микроскопично (включително вируси и микроби) до по-големите видими паразити. Тя смята, че потока от тези паразити , пречи на нормалното функциониране на клетките и причинява болести и рак. Аз правих запиране всеки ден, докато нивото на P.S.A. не спадна до нормалното. Сега правя запиране два пъти седмично.

Промяна в прогнозата

Октомври  29, 1997 –

Поставена ми бе диагноза рак на простатата в последен стадий с метастази;

P.S.A. с ниво 85; дадоха ми от 6 месеца до 2-3 години живот.

Октомври 1998  –  последния P.S.A. тест беше със стойност 2.7–НОРМАЛНА!—няма ракови клетки– и съм в отлично здравословно състояние.

……………………

След като днес говорих със съпругата на Хенри в Канада, той все още е добре, няма никакви оплаквания и резултатите от последния му PSA тест са 3.2 (нормални).

Благодарение на д-р Кларк.

„С. Б.“

19. Свидетелство за лечение на рак на простатата

Името ми е К. М. На 60 години съм (сега съм по-млад). През месец август 98 отидох за общ физически преглед. Първият лекар ме накара да направя изследване на простатата и ме изпрати за кръвни изследвания, нивото на PSA беше 65.0. Лекарят ме изпрати при д-р С.Б., онколог, следващия PSA тест имаше стойности 75.8. Аз дадох биологични проби от простатата, 6 много болезнени пробождания, резултатите, консултации,цитирам: „Вие имате много сериозен случай на рак на простатата, давам ви ДВЕ години живот.“ Можем да отстраним тестисите ви е да направим химиотерапия. Но това ще отстрани само 90-95%. Останалите 5-10% не можем да отстраним, и „може“ да живеете (5) години вместо (2). Според статистиката !!

Цитирам: „Не сме напреднали много в последните 50 години, за да направим нещо различно от „общоприетите” процедури, които ви казах.” Аз попитах, „а билки и алтернативни начини на лечение?“ Цитирам: „Това са глупости,не действат,и са шарлатани.“

Аз имам две прекрасни дъщери, които тогава бяха на 16 и 22 години. Чувствах, че каквото и да ми струва да ме режат, горят и тровят, трябва да го направя, възможността да живея 5 години беше по-добра от тази да живея 2. Съгласих се за тестисите и химиотерапията. О, преминах през всички изследвания като рентген, скенер на костите, кардиограми и т.н. не бяха намерени ракови клетки на други места, но рака беше направил метастази извън простатата в заобикалящите я участъци. Дотогава нивото на PSA се беше вдигнало до 85.0. Влезнах в болница и оставих лекаря да си върши работата. Ние имаме желание да направим всичко, защото НИЕ сме отраснали с вярата, че „освен БОГ” ЛЕКАРИТЕ са другите, които ни държат живи!! Всичко това се случи през октомври ’98. Забележка:и баща ми имаше рак на простатата (от 70 килограма стана 36 за 5 години, 5 операции, и 52 лечения с лъчетерапия) и майка ми с рак на гърдата (мазектомия, лъчетерапия, живя само 2 години). Те също вярваха във всичко, което им казваха лекарите. Както и да е, аз го направих заради същата „вяра“. Лекарят ми даде казодекс за химиотерапията. Аз го проверих в наръчника за лекарствата, издавани с рецепта и говорих с няколко фармацевти.

Заключението ми беше, че страничните ефекти са по-лоши от самия рак, а освен това ефикасността е съмнителна. Тогава в магазина за здравословни храни Сън Харвест, през октомври, видях книгата, „Лекът за всички видове рак„. Започнах да я чета, купих я, и започнах да приемам пелинът,карамфилът, тинктурата от орехи и да използвам запера. Направих 14 дневната програма. Направих си друг PSA тест в края на октомври: 15.8. Не мога да кажа, че само лечението или само операцията или комбинацията от двете спомогна за това. Винаги съм бил човек, който иска да знае всичко възможно за нещата, които ме вълнуват, инициативен и деен съм, затова работодателите ми винаги са ми възлагали работа и задачи.

Така че, четях и четях, говорих с други със същите интереси и проблеми, имаме група за подкрепа в Сан Антонио за болни от рак на простатата, някои дори са били при д-р Б., някои са отказали да го оставят да ги реже, гори и трови. В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА, ЧЕ СЪМ СЛЕДВАЛ КНИГИТЕ НА Д-Р КЛАРК, ПРЕДИ ШЕСТ МЕСЕЦА РЕЗУЛТАТА ОТ PSA ТЕСТА БЕШЕ 0.1 А НИВОТО НА  CEA БЕШЕ 2.3. НЕ СЕ ЧУВСТВАМ СЯКАШ ЩЕ УМРА ОТ РАК, СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ИЛИ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ ИЛИ ИЗОБЩО НЯКОГА. Аз имам високо ниво на холестерол, с около 15 килограма наднормено тегло съм, но то е толкова много години, а и смятам че да ги премахна е абсолютно възможно. Повече се притеснявам да не бъда блъснат от кола, отколкото да не умра от рак.

ВСЕ ОЩЕ ПРАВЯ СЕДМИЧНАТА ПОДДЪРЖАЩА ПРОГРАМА. ТВЪРДО ВЯРВАМ ВЪВ ВСИЧКО ПРЕДЛОЖЕНО ОТ Д-Р КЛАРК И В НЕЙНИТЕ ЛЕЧЕНИЯ. ПЪЛНА „ПАРОДИЯ” Е ДА СЕ ОБВИНЯВА Д-Р КЛАРК И КОЙТО И ДА Е ОТ НЕЙНИТЕ МЕТОДИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В НЕЩО ДРУГО ОСВЕН, ЧЕ ЛЕКУВАТ РАК И ДРУГИ БОЛЕСТИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ПАРАЗИТИ, ТОКСИНИ И ЗАМЪРСЯВАЩИ ВЕЩЕСТВА. Американската медицинска асоциация и производителите на ЛЕКАРСТВА толкова много се СТРАХУВАТ, че един ден хората ще разберат, че има ЛЕК за рака и другите болести и че ТЕ вече няма да могат да ИЗКАРВАТ големи ПАРИ от НАС, че ТЕ са готови да „ИЗГОРЯТ” д-р Кларк и „всички други” вещици на кладата.

И бог не позволява на тези хора да бъдат образовани и да мислят за себе си. И между другото къде са всичките пари за изследвания, които се наливаха през всичките тези години, къде отиват те сега??? Ние не бихме искали да намалим данъците или да ги вложим в образованието, опазил бог, хората може да намерят лек и тогава как Американската медицинска асоциация и Агенцияta за контрол на храните и лекарствата в САЩ и ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ компании ще могат да си купуват нови коли, яхти, самолети, кожени палта, какво ще правим със всички тези болници, клиники и погребални бюра? Само си помислите за икономическия ефект върху здравната ИНДУСТРИЯ! Бог да ни е на помощ!

С уважение,
С. М.

20. Свидетелство за лечение на рак на простатата

Здравейте, д-р Дейвид!

Баща ни е горещ последовател на д-р Кларк и благодарение на, съвестно изпълнява насоките й, успя да се излекува сам от рак на простатата , за които специалистите твърдяха, че не може да се оперира.

Те също така предвиждаха кратък период, в който ще живее, но благодарение на насоките на д-р Кларк, той можа да се пребори и все още е с нас след 7 години! Той продължи да води начин на живот „по книга” (книгите на д-р Кларк, разбира се) и се чувства добре.

Баща ми би желал да си оправи зъбите и е прочел някъде (не може да си спомни къде), че има зъболекар в Тихуана, Мексико, който се намира близо до клиниката на д-р Кларк и който използва материали, които щадят здравето. Ще можете ли да ни препоръчате добър зъболекар в Тихуана, който спазва препоръките на д-р Кларк.

Благодаря ви! Л.

21. Свидетелство за лечение на рак на простатата

Надявам се, че този имейл ще стигне до точния човек. Исках да благодаря на д-р Кларк за всички животи, които е спасила, включително и този на свекър ми, който беше на 86, когато му поставиха диагноза рак на простатата „в последен стадий”.

След 20 дни нивото на PSA отново беше нормално и нямаше и следа от рак. Познавам поне двадесет души, на които казах за тази рецепта и те всички се чувстват много добре.

Имам уебсайт и посещавам форумите свързани със здравна тематика. В последните два месеца, веоятно съм изпратила на поне 100 души вашия уебсайт и ще продължа да го правя докато има болни от рак.

Много съжалявам да разбера, че са я арестували. Може би съдията по нейното дело ще развие рак и ще се излекува с нейната рецепта.

Благодаря ви безброй пъти, отново и отново.

С. Дж.

22. РАК НА МОЗЪКА

Скъпа д-р Кларк:

Моят син Хуан беше лекуван от вас в Мексико преди няколко години от рак на мозъка, glioblastoma multiforme (агресивен тумор на главния мозък).  Исках да ви напиша едно кратко писмо, за да ви кажа, че Хуан е напълно излекуван от рака и болестта няма рецедив, не се върнала вече 7 години, благодарение на милостивия бог и на лечението, на което го подложихте.  Нека бог да благослови вас и вашите добри дела за винаги.

Мона,  майка на Хуан.

23. Рак на белия дроб

Скъпи приятели,
Преди няколко години заех моята книга “Лекът за всички видове ракна приятелка, чийто съпруг на 50 години имаше рак на белия дроб. Той вече беше в инвалидна количка след тежка автомобилна катастрофа и имаше и други здравословни проблеми и затова специалистът не очакваше, че той ще живее повече от 6 месеца. Оставих й информацията за контакти и брошура от доставчика на билките против паразити  в Австралия, както и книгата на един австрийски лекар за алтернативни методи на лечение вкючително мегааскорбинова терапия. За моя изненада, когато се върнах тя имаше пълен асортимент от билковите тинктури против паразити и за прочистване на бъбреците и черния дроб и прилагаше програмите върху себе си и съпруга си. Също така му беше осигурила инжекции с витамин С при местния лекар.
Тук трябва да добавя, че тя вече знаеше за паразитите в кръвта на съпруга си от изследване на кръвта, направено няколко седмици преди това, така че програмите на д-р Клрк бяха естествено продължение на нещата.
След една година и тримата лекари, които го посещаваха бяха изумени да видят, че мъжът не само е жив, но и няма рак. Имаше само бледа следа върху белия дроб при направеното рентгеново изследване и никой от тях не искаше да знае какво е било лечението! Мислех си, че трябва да завършиш бакалавърска степен по ТОЧНИ НАУКИ преди да имаш разрешително да практикуваш медицина.
Тя ми сподели, че също се чувства по-добре след като е направила цялата програма.

Любопитно е, че другите на които предложих тази информация направо ми отказаха или дори се обидиха от загрижеността ми. Чичо ми в Англия имаше тумор на мозъка и макар че е морски биолог дори и не погледна информацията, за която му писах. Той почина по-късно същата година и чух, че моята „намеса” е сметната за доста обидна. Изглежда, че просто не можеш да помогнеш на някой хора и човек трябва да го приеме.

С уважение,

Дж. К.

24. РАК НА ГЪРДАТА

Скъпа д-р Кларк:

Аз открих вашата книга „Лекът за всички видове рак“ още през 1996, когато на майка ми й беше поставена диагноза рак на гърдата.

За да й окажа подкрепа и аз направих прочистването и спазвах програмата ви заедно с нея. Интересното е, че моите ужасни алергии изчезнаха. Сега е вече 2005 година и те не са се появили отново.

Приемам средството за прочистване през няколко седмици….и оттогава не съм имала никакви проблеми.

Преди това ходих по лекари, похарчих хиляди и те ми предлагаха само хапчета, спрейове за нос и инжекции….като нито едно от тези неща не ми помогна, а дори понякога ме караше да се чувствам още по-зле!

Между другото, майка ми почина. Но беше подложена на натиск да направи операция, лъчетерапия и химиотерапия от другите членове на семейството, които бяха уплашени до смърт.

На смъртното си легло тя каза, че й се иска просто да е направила нещата по естествен начин и да се радвала на времето, което й е оставало. Вместо това последните години тя се възстановяваше от операцията и се чувстваше ужасно от страничните ефекти на химиотерапията и лъчетерапията…които така и не я спасиха!

Аз съм с вас! Благодаря ви за вашите изследвания и затова че подобрихте МНОГО живота ми! Продължавайте с чудесната си изследователска работа!

С уважение,

“Л.К.”

25. РАК НА ПРОСТАТАТА

Баща ни е горещ последовател на д-р Кларк и благодарение на съвестното изпълняване на съветите й, успя да се излекува сам от рак на простатата, за който специалистите твърдяха, че не може да се оперира. Те също така предвиждаха кратък период, в който ще живее, но благодарение на насоките на д-р Кларк, той можа да се пребори и все още е с нас след 7 години!

Той продължи да води начин на живот „по книга” (книгите на д-р Кларк, разбира се) и се чувства добре.

Благодаря ви! Л.

26. РАК НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР

До: testimonials@drclark.net

Само исках да ви кажа, че брат ми имаше рак на пикочния мехур, започнах да му давам сместа за прочистване от паразити и това много бързо уби рака му.

Лекарите му не могат да повярват какво е станало. Искам да благодаря на д-р Кларк.

“Дж. Х.”

27. АСТРОЦИТОМ (Тумор в мозъка)

Бих искала да кажа на другите, че приложих програмата на д-р Кларк (доколкото е възможно) от книгите й ЛЕКЪТ ЗА РАК В НАПРЕДНАЛ СТАДИЙ и ЛЕКЪТ ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК на мой приятел, който имаше астроцитом в мозъка в последен стадий и му даваха 3 месеца живот.

Това стана преди повече от седем месеца и досега си е правил три кръвни изследвания, изследване на урината и ДВА СКЕНЕРА С КОМПЮТЪРНА ТОМОГРАФИЯ на главата като резултатите показваха нормално състояние!!! Той качва килограми, може да ходи, да готви и да се къпе сам.

Преди 4 месеца беше инвалид. Все още има частична парализа в лявата половина на тялото, но с всеки изминал ден се подобрява.

Аз вярвам в нея, използвам информацията и за себе си и съм помогнала и на други хора с нейните книги.

Благодаря ви, д-р Кларк.

С уважение,

“Л. С.”

28. РАК НА ПРОСТАТАТА

Дейвид,

Почти забравих да споделя с теб добри новини. Преди няколко месеца нивото на I PSA (в простатата) се вдигна от 1.8 до 10.2 и лекарите бяха сигурни, че имам рак на простатата. (Има семейна история на заболяването).

Направиха ми биопсия, но откриха само подозрителни клетки, но не и рак. Добре че това беше предупреждение за мен и аз утроих запирането и започнах да приемам природолечителска терапия с добавки (много съм впечатлен от фракционния пектин), и нивата на PSA бързо се върнаха до под 1.

Знам, че запирането е божи дар.

Благодаря,

К. Д.

29. МЕЗОТЕЛИОМ

МЕЗОТЕЛИОМ

Предписанията на д-р Кларк ми спасиха живота!  Аз страдах от азбестоза („мезиотелиом„) заради вдишване на азбест. Аз бях собственик на компания за бои и покривни материали и настоявах всички хора, които работеха в завода да носят защитни маски респиратори – – не заради азбеста, а заради другите неща, които можеха да вдишат! По това време се смяташе, че азбеста е „инертен” и безвреден. Затова всички освен мен носеха маски с филтри за частици, освен мен – и аз се разболях!

Но започнах да спазвам предписанията на д-р Кларк и ми отне малко повече от година, но си струваше. Никога не бих се подложил на химиотерапия, защото прецених, че ще умра по-бавно без нея. Но се бях подготвил за лъчетерапия с протонен сноп.

Предписанията на д-р Кларк спряха рака за малко по-малко от година. Беше обявено, че нямам рак след направена ми позитронно-емисионна томография. След като това се случи, казах на тримата лекари, които работиха по моя случай как предписанията на д-р Кларк са ми помогнали.

Отговорите им бяха много равнодушни : „Ами ако действа при теб, прави го“.

Тогава им казах, че „би било добре за пациентите ви, ако използвате методите на д-р Кларк заедно със стриктното наблюдение, докато ги лекувате. Това би им дало предимство в борбата „.

Друг проблем, който имам е; преди около 25 години ми изрязаха стомаха и част от дванадесетопръстника. Тъй като откриха, че продължава в червата и спомага усвояването на витамин В12, фолиева киселина и желязо,които образуват червените кръвни телца. Аз не произвеждах никакви и броя на червените ми кръвни телца беше от 6 до 8 зрели такива. Приемам тези хранителни добавки и това ми помага.

Ние произвеждаме водопречистватели чрез „магнитно-хидро-енергия„.

Наскоро фирмата ни беше избрана да пречиства водата в Средния изток. Това е защото методът работи и е прост, не е необходима „външна” енергия. Системата е самостоятелна и има срок на живот над 200 години, без някаква външна енергия. Не е необходима и поддръжка.

“Дж. К.”

30. РАК НА ГЪРДАТА

Миналото лято ми беше поставена диагноза рак на гърдата с разсейки. Чувствах, че от мен се предполага да предприема химиотерапия, както ми препоръча онколога. Моята племенница намери информация за д-р Кларк и взе „Лекът за всички видове рак“ от нейната библиотека. След това купи „Лечение на всички болести.“

Аз бях заинтригувана, особено след като рака се разпространи след 4 курса химиотерапия. Започнах да прочиствам дома си, спрях да нося грим, да използвам дезодорант, парфюми и шампоани и направих прочистване от паразити през януари.

В края на януари ми направиха скенер на костите и скенер с компютърна томография. Моята племеница направи запер и следеше да правя запиране преди скенерите. Те показаха голямо намаляване на туморите и пораженията. Също така преминах на диета с основно сурова и жива храна. Мога да преброя на пръстите на едната си ръка колко пъти съм яла месо в последните 6 месеца. Също така изключих захарта от хранителния си режим.

Сега първоначалния тумор напълно изчезна. Аз имам повече енергия, отколкото съм имала от много отдавна.

Спазвам поддържащата програма за прочистване от паразити и използвам запера. Нямам търпение следващите скенери да докажат, че съм излекувана.

Имам леля, на която скоро поставиха диагноза множествен миелом и й казаха, че умира. Лекарите й дадоха 30 дни живот.

Миналата вечер се опитах да я убедя да изпробва програмата.Аз имам“Лекът за всички видове рак в напреднал стадий“ , но тя не се интересува. Тя е на 75 и смята, че й е дошло времето да си иде..

Тъжно е, когато хората не искат да оздравеят.

Моята сестра има приятелка, която имаше рак на гърдата и сега е в ремисия. Сестра ми, ми се обади и ме попита за заглавията на книгите, приятелката й била готова да направи всичко, за да победи тази болест като се върне. Дадох й заглавията на книгите и дори къде може да ги намери в района, в който живее.

Нямам търпение да чуя за напредъка на този случай!

Имам чувството, че д-р Кларк е отговора на молитвите ми. Чудя се дали причината да почувствам, че трябва да премина през химиотерапията не е била, за да разкажа сега историята си.

Благодаря ви, че сте предоставили информация, така че хората да я използват.

“Т. Ф.”