КАК ДОБРОКАЧЕСТВЕНИТЕ ТУМОРИ СТАВАТ ФАТАЛНИ

Туморният растеж представлява една голяма конспирация между паразити, бактерии, фунги, мед, кобалт, ванадий, малонова киселина и различни канцерогени! И все пак тялото е голямо и силно. Нашата имунна система разполага с много механизми за борба с нашествениците. Но ако туморът нараства или се появят нови, тези механизми не успяват да се справят. Трябва да потърсим помощта на тялото си, вместо да свиваме рамене и да се успокояваме, че туморът ни е доброкачествен.

По някое време доброкачествената малка маса може да се превърне в злокачествена. В такива случаи аз наблюдавам поява на ортофосфотирозин. Освен това винаги наблюдавам размножаващи се стадии на Fasciolopsis, както и замърсяване с изопропилов алкохол. Дали стадиите на Fasciolopsis откриват тумора подобно на начина, по който ракът отшелник открива празната раковина?

Това, че вече откривам в туморите наличие на растежни фактори и дори на стадии на метила, подсказва, че трябва да обърнем повече внимание на тумора. Разграничаването между доброкачествения и злокачествения тумор е толкова несигурно, колкото да различиш с поглед заредения от незаредения пистолет. Не трябва да се игнорира никой пистолет, ако има на разположение амуниции.

Трябва да гледаме на образуването на тумор или туморогенезата със същото внимание както на рака, независимо от това, че първоначално може да расте бавно. Растежът му може да се ускори, а вредата от него може бързо да се увеличи. Човешкото тяло се справя с туморогенезата още от появата на вида човек, което се демонстрира от способността му да произвежда туморнекротизиращ фактор (ТНФ), наличието на гени, потискащи тумора и способността му да поправя мутациите. Какво, случило се през последния век от живота на човека, е довело до процъфтяване на туморите и раковите образувания?

Въпреки, че туморният растеж е древен, вероятно малигнеността е ново явление. Вероятно последният век е произвел една комбинация от тежки метали, разтворители и глобално разпространение на паразити, която е искрата, задействала тази епидемия.

И все пак познанията ни за това, какво поражда туморите, ни дават сила да ги спрем, независимо от това дали са доброкачествени или злокачествени.

Предотвратяването на туморното развитие предотвратява рака

 

Туморите представляват комплексни структури, чието възникване е свързано с фунги, метали, бактерии, тении, аскариди и токсини. Струва ви се може би, че тази тяхна комплексност ги прави неустойчиви и измъкването само на един камък от основата им, ще ги срине. Но това не е така. Точно обратното – техните компоненти ги правят един твърде устойчив опонент на имунната ни система. Най-добрият начин да се справим с туморите е да не им позволяваме да започнат образуването си.

 Как да предотвратим развитието на всички тумори 

1. Унищожавайте редовно и напълно тениидозните стадии и

аскаридите с вашите противопаразитна и прочистваща програми.

2. Спрете да консумирате храни, съдържащи малонова киселина.

3. Спрете да пиете замърсена с мед вода.

4. Спрете да използвате продукти, съдържащи кобалт.

5. Отстранете замърсяването на дома си с ванадий в резултат на

използването на фосилно гориво.

6. Поставяйте само безопасни стоматологични изделия в устната си  кухина, защото те ще са денонощно в устата ви.

7. Спрете инвазията на клостридиите с бетаин.

8. Не яжте плесенясали храни.

Не обръщам особено внимание на концепцията за засилване на имунитета. Това се прави с приемане на интерферон, интерлевкин, тимозин, бактериални антигени и много други неща с цел нарастване или стимулиране на имунните сили на болните от рак. Тази концепция е прекрасна и сигурно би дала резултати в една друга среда. Тя обаче няма даде резултати или резултатите биха били временни в условията на постоянна опаразитеност, бактериална инвазия и наличие на токсини в организма на раковоболните.

Нито една от изброените по-горе осем превантивни мерки не е трудна за изпълнение.

ТЕКСТЪТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.