ИЗЧИСТЕТЕ СЕ ОТ ИЗОПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ

Какво трябва да направите още сега, когато чревният метил е унищожен, а ракът е излекуван? Остават две задачи:

 1. Спрете да трупате изопропилов алкохол в тялото си.
 2. Отървете от тежки метали и токсини организма си, храната и дома си. (Този въпрос е третиран във Втората част: “Да си отново здрав”). Увредените тъкани ще заздравеят, а туморите ще се свият.

 

Изопропиловият алкохол е най-често използваният в козметиката антисептик. Проверете етикетите на цялата си козметика за думата “пропанол” или “изопропанол”. Обикновено на етикетите има информация за присъствието му, защото понастоящем не се подозира, че предизвиква рак. (Много хора използват козметични препарати, съдържащи изопропанол и не развиват рак. Техният черен дроб обезврежда изопропиловия алкохол. Консумирането на мухлясала храна, съдържаща афлатоксини нарушава способността на черния дроб да обезврежда пропанола.) Не знам дали пропиловите съединения като пропамид, пропацетамид, изопропилов галат или калциев пропионат, попаднали в организма се превръщат в изопропилов алкохол, но не рискувайте. Не използвайте нищо, което има в състава си нещо, започващо с “проп”. Не съхранявайте тези козметики в дома си, нито ги подарявайте някому. Просто ги изхвърлете.

Запомнете, че 100% от хората с рак имат натрупан изопропилов алкохол в черния си дроб и в раковите тъкани. Хората без неопластично заболяване нямат изопропилов алкохол в черния си дроб. Когато стигнете до описаните в тази книга случаи, ще видите, че когато единият от съпрузите има рак, той или тя има изопропилов алкохол и чревен метил в черния си дроб, както и ортофосфотирозин в засегнатия от рака орган. Другият съпруг обаче няма рак, въпреки че има същия паразит. Паразитът обаче е само в червата му/й и няма никакви яйца или стадии никъде в организма си. Всичко това е така, защото в организма му/й няма изопропилов алкохол.

Списъкът на продуктите, в които може да има изопропилов алкохол включва козметика, шампоани, лак за коса, освежител за уста, мусове, лосиони за тяло, препарати за бръснене и разбира се, спирт за почистване на кожата. Ако нещо ви съмнява, направо го изхвърлете!

Проверете всички етикети за “изопропилов алкохол”, “пропанол” или “изопропанол”. Изхвърлете продуктите, които ги съдържат!

Фиг. 17 Някои продукти, съдържащи изопропилов алкохол

Въпреки че продуктите с най-висока концентрация на изопропилов алкохол са козметични, този алкохол се открива и в храната ни! Основни източници за замърсяване на храните са ароматите и боите, които се екстрахират с разтворители! Екстрахираният концентрат се нарича “spice oleoresin” (Spice Oleoresins – екстракти от подправки, които имат качествата на самите подправки. Използват се за ароматизиране и овкусяване на храни при производството им (бел.пр.)). Естествено, разтворителите трябва да бъдат отстранени преди крайният продукт да е достигнал до потребителя. Но нищо, веднъж добавено, не може да бъде напълно отстранено.

 

Добрата новина е, че изопропиловият алкохол напуска сам организма ви в рамките на пет дни, след като спрете приемането му.

Но дори и законодателството да изискваше пълно отстраняване на дезинфекционните разтвори, неоспорима истина е, че нищо веднъж добавено, не може да бъде отстранено без следа. Вероятно хората, правещи законите, вярват, че малки количества – толкова малки, че да не могат да бъдат установени с ултравиолетов спектрофотометър, със сигурност са безвредни.

Изопропиловият алкохол е замърсител на студените зърнени закуски. (Cold cereals (breakfast cereals) – пакетирани зърнени храни за сутрешна закуска, които не се обработват термично, а се заливат с мляко, вода или сок. (бел.пр.). Спрете да купувате всички студени зърнени закуски. Дори и най-здравословните са замърсени. Не съм изследвала абсолютно всички марки на пазара, но съм изследвала толкова много, че едва ли ще имате шанс да попаднете на някоя незамърсена. Можете да си направите такива закуски сами.

Защо е толкова важно да се избавите от изопропиловия алкохол, щом вече сте се избавили от чревния метил и сте на поддържаща противопаразитна програма? Защото може много бързо да бъдете реинфестирани. Млечните продукти и хамбургерите не се загряват достатъчно, за да бъдат убити метацеркариите (кистите, които могат да издържат на много високи и много ниски температури във водни басейни на открито). Даже, ако поискате вашият хамбургер да бъде топлинно обработен много добре, никога не можете да бъдете сигурни, че готвачите не използват една и съща шпатула за готовите и суровите хамбургери. За 24 часа стадиите на метила вече са в кръвта ви и някои се превръщат във възрастни. Така преди да дойде време за следващата поддържаща доза на тинктурата от черен орех метилите са вече в черния ви дроб, а ортофосфотирозинът се е завърнал. Без наличие на изопропилов алкохол това не става, а при неговото наличие, е неизбежно.

Не бива да приемате високи дози противопаразитни средства вместо да избягвате натрупването на изопропилов алкохол в тялото си.

Четете етикетите на всички козметични препарати, които купувате. Добре е да носите лупа с осветител, когато пазарувате.

Всички студени зърнени закуски, които изпитах, включително такива, закупени от магазини за здравословно хранене, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и изопропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖТЕ.

Фиг. 20 Някои студени зърнени закуски

 

Продукти, замърсени с изопропилов алкохол

 

ИЗХВЪРЛЕТЕ ТЕЗИ ПРОДУКТИ…

дори, ако изопропиловият алкохол не е обозначен на етикета!

 • Шампоани, дори сериите, обозначени като здравословни
 • Купешки плодови сокове, включително тези, обозначени като 100% натурални и закупените от магазините за здравословно хранене
 • Купешка и бутилирана вода, включително дестилирана и закупена от магазините за здравословно хранене
 • Студени зърнени закуски, включително гранола и различни здравословни варианти
 • Спирт за почистване на кожата
 • Витамини и билкови екстракти (освен, ако сте ги тествали)
 • Всички препарати за бръснене, включително афтършейв
 • Лекарства по и без рецепта, освен ако не са тествани
 • Освежаваща вода за уста
 • Бяла захар (използвайте глюкоза или кафява захар, но прибавяйте витамин С, за да обезвредите плесените)
 • Безкофеиново кафе, postum (Postum – прахообразен заместител на кафето, произвеждан от печени зърна (нещо като нашето ръжено или леблебиено “кафе”, наречен на основателя на компанията производител C.W.Post. Произвеждано от 1895 до 2007г.  (бел.пр.), чай от билкови смеси (тези от една билка не са замърсени)
 • Лак и гел за коса
 • Газирани безалкохолни напитки
 • Козметични препарати (направете си свои собствени)

 

Можете сами да си направите много от тези продукти и ще сте сигурни, че не съдържат токсини.

Запомнете, че изопропиловият алкохол се нарича още пропилов алкохол, пропанол, изопропанол и спирт за почистване на кожата.

 

Ендогенен изопропилов алкохол означава, че той се произвежда вътре в тялото ви.

Има и друг, още по-пъклен източник на изопропилов алкохол.

ТЕКСТЪТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.