ИЗБАВИ СЕ ОТ ПАРАЗИТА. ИЗЛЕКУВАЙ РАКА!

Когато вече имате рак

 

Ортофосфотирозинът слага началото на злокачествения процес. Ако не действате бързо и не унищожите машината за разплод на паразита, тя ще ви погълне.

Преди да започнете, седнете и помислете малко. Защо този паразит се размножава с такава скорост във вашите органи вместо да си живее кротко в червата ви? Защото изопропиловият алкохол във вашето тяло му позволява да се развива вън от червата. Паразитът прави само това, което правят всички живи същества – оцелява и се размножава. Не е дяволската природа на паразита, която ви е довела рака, а изопропиловият алкохол, натрупан в организма ви. И разбира се инфестирането на селскостопанските животни и домашните любимци с паразити. Но на това ще се спрем по-късно.

Твърде възможно е самите редии или церкарии да произвеждат ортофосфотирозин, за да подпомогнат деленето и размножаването си. Продуцират се и други растежни фактори като епидермален растежен фактор (ЕРФ), тромбоцитен растежен фактор (ТРФ), инсулиноподобен растежен фактор (ИПРФ) и фибробластен растежен фактор (ФРФ). Тези растежни фактори могат да се продуцират и от някои бактерии, но само Fasciolopsis произвежда ортофосфотирозин. Предназначението на растежните фактори изобщо не е да накара вашите клетки да се размножават. В естествени условия паразитните стадии се осъществяват в езерце, пълно с охлюви! Този паразит не е пригоден да осъществява жизнения си цикъл в нашето тяло, но тъй като то отговаря на ортофосфотирозина и на другите растежни фактори по същия начин, както паразита, нашите клетки се размножават, размножават и размножават успоредно с паразита и бактериите.

Избави се от паразита, излекувай рака

 

Добрата новина е, че когато се унищожат всички стадии на паразита, ортофосфотирозинът изчезва за 24 часа! И заедно с това изчезва вашето малигнено заболяване! Сега вие имате задача да се възстановите от пораженията. Вашият рак вече` не може да се върне. Вие сте спечелили битката за живота си.

А КАКВО СТАВА С БИТКАТА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ? Нека за малко се върнем в кошмара на рака. Защо микроскопичните стадии на паразита избират за размножаването си шийката на матката, простатата или панкреаса? Може би защото в тези органи са се развили безопасни за тях “островчета” от преканцерозни тумори. Тъканите на доброкачествените тумори нямат присъщата на здравите тъкани имунна сила да залавят и убиват нашествениците. Освен това в тези органи се натрупват изопропилов алкохол, някои често срещани токсини като арсен от пестициди, използвани в домакинството, полихлоринирани бифенили (ПХБ), фреон, метали като мед, кобалт, ванадий, живак и никел. В някои случаи в тези органи се откриват и лантанидни метали като итрий и тулий, за които е известно, че причиняват мутации. Наблюдаван е и растеж на фунги, продуциращи един канцерогенен микотоксин патулин (канцерогенен означава причиняващ рак, а микотоксин – токсин, произвеждан от гъбички). Дали е съвпадение, че паразитът се заселва и размножава в най-нездравите ви органи?

 Трябва непременно да направите три неща: 

  1. Унищожете паразита и всички негови стадии.
  2. Спрете притока на изопропилов алкохол в тялото си.
  3. Отмийте металите, токсините и бактериите от

тялото си, за да се почувствате добре.

Учат ни, че всеки паразит е уникален и за унищожаването на всеки вид паразити се прилагат различни препарати. Има добри препарати, които са ефикасни спрямо няколко вида паразити. Такива са PraziquantelTM и LevamisoleTM и дори FlagylTM и PiperazineTM . Въпреки това използването им не е практично, защото можем да бъдем инфестирани от  дузини различни паразити. По-добре е да ги унищожим всички заедно, въпреки че само чревният метил причинява рак.

Когато се запознаете с лекуваните от мен случаи, ще видите, че при някои от тях се откриват дузина (или повече) паразити от сто и двадесетте паразита, с проби за които разполагам (те са изброени в “Тестовете”). Можете да предположите, че и у вас ще има дузина различни паразити. Ние, днешните хора сме много опаразитени същества! Телата ни са достатъчно големи, за да предоставят храна и подслон за много от тези подвижни твари. Ако бяха прикрепени към кожата ни като въшките и кърлежите, щяхме да ги видим и с един замах да се освободим от тях, но за съжаление, не е така. Нищо не е по-отвратително от представата за ордите от хапещи, дъвчещи, смучещи и пълзящи в плътта ни гадини. Ние не ги виждаме и сме в неведение за това, какво правят в тялото ни.

Билкови противопаразитни лекарства

 

Аборигените от Арктика до Антарктика, както и коренните жители на Америка са знаели, че човек, подобно на останалите животински видове, има вътрешни паразити. За да се освободят от лигавите нашественици, те са прилагали чести прочиствания със средства, предизвикващи диария или повръщане. Много народи продължават да използват такива прийоми. Спомням си, че дори в моето детство ме караха да пия по една лъжица сяра, смесена с меласа и суров лук. За мен това беше много ужасно, но си мисля, че по онова време то е спомагало за намаляване на бремето от червеи и други паразити, което всички ние носим. Защо престанахме да прилагаме тези процедури? Какво ни накара да се отклоним от правилния път? Моите изследвания показаха, че екземата се дължи на заселване с кръгли червеи, епилепсията – на един единствен вид кръгъл червей, Ascaris, шизофренията и депресията – на паразити в мозъка. Астмата се причинява от заселване на Ascaris в белите дробове, диабетът – от говеждия панкреатичен метил Eurytrema, мигрените – от нишковидния червей Strongyloides, а розацейното акне – от Leishmania. Много сърдечни заболявания на човека се причиняват от кучешкия червей Dirofilaria. Списъкът не свършва дотук.

Абсолютно невъзможно е човек да се освободи от всички тези паразити посредством някой фармацевтичен продукт, тъй като всеки от тях действа на един или два паразитни вида. Освен това те имат странични ефекти. Правилно дозираният Flagyl е ефикасен срещу амеби и Giardia, но може да предизвика силно гадене и повръщане. Хининът, използван за лечение на малария, е много токсичен. Представете си, че трябва да вземете десет лекарства, за да унищожите една дузина от вашите паразити! Това е добра новина вероятно за производителите на лекарства, но не и за вас.

Добрата новина за вас е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита и то с по-малко главоболие! Без гадене, без нежелано взаимодействие с други лекарства, които може би вземате! Твърде фантастично ли звучи това? Или твърде добре, за да е истина? Това са подаръци на природата за човека. Тези билки са:

  • Обвивки (шлюпки) от плодовете на черен орех (от дърво черен орех)
  • Пелин (от храст Artemisia)
  • Карамфил (от карамфилово дърво)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Шлюпките от черен орех и пелинът убиват както възрастните индивиди, така и стадиите на развитие на поне 100 паразитни видове. Карамфилът убива яйцата. Ще се избавите от паразитите само, ако използвате трите билки заедно. Ако унищожите само възрастните индивиди, не след дълго миниатюрните стадии и яйцата ще се превърнат във възрастни. Ако унищожите само яйцата, милионите стадии, намиращи се вече в тялото ви, скоро ще се превърнат във възрастни и ще започнат да снасят яйца. Трите билки са съставки на едно единно лечение.

 

Приемани заедно, трите билки, могат да излекуват малигнените заболявания.

Фиг. 11 Карамфил, черен орех и пелин

 

Чудотворното противопаразитно действие на черния орех се намира в зелените обвивки на плодовете му. В действителност, когато тези обвивки почернеят, те са вече безполезни. Големите зелени топчета падат на земята рано наесен. Само след седмица – две обвивките ще започнат да гният. Ето защо всеки, който иска да си направи сам противопаразитно лекарство, трябва да внимава да не пропусне това критично за прибиране на реколтата време. Съветвам всички да си направят това противопаразитно средство и да избавят себе си и семействата си от тези мънички чудовища. Рецептата за Свръхсилна тинктура от обвивките на черен орех е дадена в “Рецепти” (стр…).

Забележете, че това е тинктура (екстракт, направен с етилов алкохол), а не обикновен екстракт, при който се използва вода. Екстрактът от черен орех, предлаган от компаниите, специализирани в разпространението на билкови продукти, няма противопаразитно действие. На цвят той е черен, а не бледозелен, което показва, че е произведен от обвивки на орехи, събрани по-късно от критичното време. Разбира се, ако имате бързо развиващ се рак или метастази, вие няма да имате време сами да си произведете медикамента. Виж главата “Източници”.

За начало ще ви е необходимо едно 30 милилитрово шишенце от Свръхсилната тинктура, но ако живеете с други хора, ще ви трябва по-голямо количество. Подгответе си другите две билки – пелина и карамфила, докато чакате да получите тази тинктура от компанията.

Пелинът представлява листа от храста Artemisia. Препоръчвам ви, ако имате място, да си отгледате сами този храст. Семена можете да си набавите по каталог (виж “Източници”).

Количеството, от което се нуждаете, за да се излекувате, е твърде малко, но според разпоредбите на Агенцията за храните и лекарствата (FDA), пелинът е отровен! Ето защо компаниите, търгуващи с билкови продукти, не го предлагат под формата на концентрат. Токсичността му според мен се дължи повече на слухове, отколкото на наблюдения. Лично аз не съм виждала такива прояви, с изключение на главоболие и гадене. (Разбира се, не може да се очаква FDA да приеме наблюдения като моите. По-скоро ние трябва да разберем какви са основанията на FDA.) Токсичност може да има при количества много по-големи от необходимите за унищожаване на паразитите.

Тази билка се нарича Wormwood (worm (англ.ез.) – червей, wood (англ.ез.) – дърво (бел.пр.).), защото убива червеите! Съществува известно объркване по отношение на това коя Artemisia е истинският Wormwood. Информацията в книгите и разсадниците може да не е достоверна, въпреки техните твърдения. Купете си и посадете в градината си Artemisia absynthium. Сведенията за пелина водят към древността и тази билка се споменава дори в Библията.

Ако сами си отглеждате билката, събирайте и изсушавайте ранните листа. Те са сивозелени на цвят и са силно горчиви. Никой не би могъл да изяде твърде много листа по случайност. За употреба от възрастни, билката може да се постави в капсули, докато за децата ¼ чаена лъжичка стрита суха билка се смесва с мед. Не съм правила опити за по-голяма прецизност.

Капсули пелин могат да се намерят в комбинация с други билки (виж “Източници”).

Третата билка, необходима за излекуване на рака е карамфилът. Това е подправка, често използвана при приготвянето на печива. За да се изявят противопаразитните й свойства, тя трябва да бъде смляна. Купешката подправка, носеща етикет “млян карамфил” не върши работа, защото противопаразитните й свойства отдавна са се изпарили! Същото се отнася до мления карамфил, продаван в магазините за здравословни храни и билковите магазини, тъй като не се знае кога действително е смлян карамфилът. Запазването на ефикасността на карамфила би била гарантирана, ако компанията продуцент произведе капсули непосредствено след смилането му и осигури съхранението им в затворени бурканчета. Независимо от това какво пише на опаковката, не е сигурно, дали не е смлян преди години. Трябва или да поставите този въпрос на източника, от който сте решили да се снабдите или да си смелите карамфила сами (виж “Източници”).

Ще са ви са необходими около 100 капсули карамфил. Ако решите сами да се заемете с това, купете си от някой магазин за здравословни храни капсули от размер 00 (две нули). Не се опитвайте да разтваряте карамфила във вода! Получава се твърде силен разтвор. Можете да пробвате да го смесите с домашно приготвено кисело мляко или ябълково пюре. Капсули с размер 0 са също подходящи.

Сега вече имате:

  • Едно 30 милилитрово шишенце със Свръхсилна тинктура от обвивките (шлюпките) на черен орех, имаща бледозелен цвят. Това е една унция (ounce – унция. Като мярка за тежест е 28,3 гр, а като мярка за вместимост и течност – 28,4 мм3/мл (англ.) и 29,6 мм3/мл (амер.) – бел. пр.) или шест чаени лъжички, което е достатъчна доза за три седмици, ако не сте в много тежко състояние.
  • Едно бурканче с капсули пелин (една капсула съдържа 200 – 300 мг пелин) или ½ чаша листа от Artemisia.
  • Едно бурканче с прясно смлян карамфил (една капсула съдържа 400 – 500 мг карамфил) или ¼ чаша карамфил на прах.

Това са единствените билки, които са ви необходими да излекувате раковото си заболяване. Ще ги прилагате през първите 18 дни от Противопаразитната си програма.

За подобряване на ефекта от тази рецепта са необходими още две вещества – орнитин и аргинин. Паразитите отделят голямо количество амоняк като отпаден продукт от жизнената си дейност. Амонякът е техния еквивалент на урината, който се намира в голямо количество в свободно състояние в тялото на опаразитения човек. Амонякът е много токсичен, особено за мозъка (В мозъка липсва ензимът орнитинкарбамилтрансфераза, който превръща амоняка в урея). Според мен амонякът е този, който причинява напрегнатост през деня и безсъние и други нарушения на нощния сън. Ще спите по-добре, ако преди лягане приемате орнитин. Аргининът има подобен ефект – намалява въздействието на амоняка, но се взема сутрин, защото ободрява и зарежда с енергия.

Не се опитвайте да заместите билките с лекарства. Противопаразитните медикаменти могат да бъдат изключително токсични, дори в необходимите малки дози. Освен това те не унищожават всички стадии на паразитите.

ТЕКСТЪТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.