ЗЕПИНГ НА ПАРАЗИТИТЕ И ОЗОНИРАНЕ

Зепинг на паразитите

Моля разгледайте тези два сайта:

zapper.drbiomaster.com

ozonator.drbiomaster.com

Въпреки че билковата Програма за унищожаване на паразитите е високо ефективна срещу паразитите, те трябва да се подложат на унищожение и с електричество. Всеки от тези методи си има област на най-висока ефективност.

Можете сами да си изработите зепер или да си го закупите. Източникът на енергия за този уред е 9 волтова батерия. При провеждане на зепинга, някои хора чувстват леко пощипване, а други не усещат нищо. След седем минути се прави 20 минутна почивка, през която вирусите и бактериите напускат мъртвите паразити. След това се провежда втори зепинг и се прави отново почивка от 20 до 40 минути. Следва трети, последен зепинг.

След трикратния зепинг са унищожени всички вируси, бактерии и паразити, включително метилите, които са могли да бъдат достигнати. Остават малко на брой трудни за достигане паразити, скрити в жлъчни и бъбречни камъни, абсцеси и чревното съдържимо. Повишаването на волтажа не решава този проблем. Паразитите, намиращи се на тези места, могат да бъдат достигнати само от 2 чаени лъжички Свръхсилна тинктура от обвивки на черен орех.

Поради тази причина се налага използването на двата метода.

Провеждайте трикратен зепинг веднъж дневно докато се почувствате добре.

Не чакайте да започнете лечението, когато ще имате всичко необходимо! Започнете с това, с което се сдобиете първо и после добавяйте останалите неща. Представете си вашето тяло като цветна градина, нападната от насекоми, унищожаващи листата и цветовете на растенията. Те снасят яйца, от които се излюпват гладни гъсеници, които на свой ред се превръщат в пашкули, които пък се превръщат в нови възрастни индивиди и така нататък до безкрайност. Нямате време да чакате! Трябва да убиете всичко, което ви падне веднага, за да спасите, колкото е възможно повече листа и цветове!

ГОРНИЯТ ТЕКСТ Е ОТ КНИГАТА НА Д-Р ХУЛДА КЛАРК „ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК”. В НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ ОЩЕ ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОЗОНА И УПОТРЕБАТА НА УРЕДА ОЗОНАТОР

Озонът (О3) се състои от три атома кислород (О2). Това е кислород в най-реактивната му форма и е много силен окислител, който има широкоспектърно антимикробно действие. Озонът не е просто дезинфектант, той има стерилизиращо действие. Има свойството да унищожава не само бактерии, но и вируси, спори, гъби, плесени, мухъл, цисти и много други замърсители, като едновременно с това премахва разтворения органичен материал в следствие на окислението. Когато се използва правилно озонът е един от най-добрите методи за окисляване на замърсители. Тъй като озонът е нестабилен газ, той се задържа във въздуха за около 20 минути в зависимост от температурата на околната среда. След като изпълни задачите си, отново се превръща в кислород. Това означава, че озонът не може да бъде бутилиран, съхраняван или изпратен на клиента, той трябва да бъде произведен на място.

 

ПОПУЛЯРНИ НАЧИНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ОЗОНА

Дезинфекция и обеззаразяване на вода

Озонът е 50% по-силен окислител от хлора! В много населени места озонът се използва за прочистване на питейната вода. Озонът може да унищожи паразитите, които се развиват във водна среда като Gardia lamblia (Гардиа Ламблиа) Cryptosporidium (криптоспоридиум). Озонът атакува по химичен път замърсителите във водата (желязо, арсеник, водороден сулфид, нитрати и сложни органични съединения, които са струпани заедно под формата на оцветяване). Много домакинства, които използват вода от кладенци, ползват озон, за да дезинфектират водоизточниците си.

Напълнете чаша или кана с вода, включете Озонатора, поставете дифузера на дъното на съда и оставете водата да се озонира в продължение на 3 минути за количество от 250 мл. Ако желаете можете да оставите водата да се озонира по-дълго време.

Измиване на пресни плодове и зеленчуци

 

Озонът унищожава ферменти, плесени и бактерии, намалява съдържанието на остатъчните пестициди, хербициди, фунгициди и торове, отстранява натрупаните почистващи препарати, сапуни, полиращи вещества и вакси от повърхността на  земеделската продукция. Използването на озон също така допринася за подобряването на вкуса, външния вид и издръжливостта на продуктите.

 

Почистване на месо, пилета, морски деликатеси и сухи храни

Озонът убива бактериите и разрушава хормоните в месо, морски деликатеси и други хранителни продукти, както и от прибори за хранене, плотове и готварски съдове. Проучване направено в Държавния политехнически университет на щата Калифорния , САЩ показва, че 0.3 милионни части озон разтворени във филтрирана чешмяна вода могат да доведат до 99.99% намаляване на микроорганизми, намиращи се в храната като салмонела, Ишерихия коли 0157:Н7 и кампилобактер.

Озониране на зехтин

В комплекта на уреда Портазон (Озонатора се предлага от фирма “Доктор Натура”) има приставка маркуч, която има дифузер в единия си край и адаптор в другия. Поставете дифузера в зехтина и озонирайте в продължение на около 25 минути. Не използвайте един и същ дифузер за озониране на зехтин и на вода. След като озонирате зехтина изплакнете дифузера с гореща вода и го поставете в торбичка в хладилника. Няма да успеете да изчистите напълно зехтина от дифузера, затова не го използвайте за озониране на вода, а само и единствено за зехтин.

Хигиенизиране и разкрасяващи процедури

Озонът може да се използва за освежаване на кожата, за дезинфектиране на и почистване в дълбочина на проблемни участъци на кожата, както и при кожни проблеми. Озонирайте чаша вода в продължение на 5 до 10 минути. Използвайте водата, за да измиете ръцете и лицето си като по желание можете да използвате и мек, неутрален сапун. Озонираната вода може да се използва за изплакване на устата и за премахване на неприятни миризми.

За да вземете подмладяваща вана, напълнете ваната с вода както обикновено. Поставете устройството на безопасно разстояние и поставете дифузера във водата. Не влизайте във ваната, докато устройството е включено. Уверете се, че помещението е проветриво. Оставете устройството да действа около 15-25 минути. Изключете уреда и го изнесете от помещението. Насладете се на своята разкошна, отпускаща и обогатена с кислород вана!

За да накиснете краката си, напълнете малък леген с вода и го поставете пред стол. Поставете озонатора от едната страна на легена, на достатъчно разстояние от легена. Озонирайте водата докато киснете краката си, като покриете легена с найлон, за да не излиза озона. Винаги правете тази процедура в проветриво помещение.

 

Почистване и дезинфектиране

Уредът Портазон може да се използва за премахване на неприятни миризми, мухъл и плесени от множество малки зони в дома ви и около него като килери, хладилници, автомобили или мазета. Махнете дифузера от маркуча за прочистване на въздуха и го поставете в зоната, която искате да озонирате. Също така можете да отделите маркуча напълно, като така оставите озона да се отделя от отвора, разположен отстрани на уреда. Затворете зоната, която искате да озонирате и оставете уреда да действа около час. За някой зони може да е необходимо да се направят няколко озонирания, за да се постигне максимален ефект. Портазон не е предназначен за редовна употреба като уред за пречистване на въздуха, а по-скоро като начин за ударно прочистване на малки зони. Не оставяйте уреда да работи повече от един час без почивка и се уверете, че членовете на семейството ви и домашните любимци са напуснали зоната, в която прилагате ударно прочистване. След прочистването отворете прозорците или проветрете с вентилатор в продължение на 15 минути.

Дезинфектиране на пране

Добавянето на озонирана вода към прането спомага за по-лесното премахване на петна, дезинфектирането му и намалява износването на дрехите. Озонът прониква и отваря нишките на тъканите, като така улеснява почистването и избелването на дрехите и така е необходимо по-малко количество препарати. Просто озонирайте 4 или повече литри вода в продължение на 15-30 минути преди да започнете прането и ги добавете в пералнята. Озонът прочиства в дълбочина и дрехите ви ухаят свежо и са добре почистени.